Worms Collection Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Worms Collection - XBOX 360
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 207352
MastertronicEN dabing

Worms Collection [PS3]



Balení obsahuje hry Worms, Worms 2: Armageddon a Worms: Ultimate Mayhem.



Worms
Připravte se na válku! Worms jsou zpět, připraveni nabídnout Vám tolik akce, kolik jen dokážete zvládnout! Bojujte s až třemi dalšími hráči na jedné ze tří náhodných tematických map s možností měnit množství nastavení hry, posbírejte všech 12 achievmentov a zapište své jméno do"Worms" síně slávy. Neváhejte, ukažte že máte páteř a připojte se k Worms-armáda bezobratlých chce Vás!



Worms 2: Armageddon
Worms 2: Armageddon je nejlepší vybavena digitální verze Worms vůbec. S online a offline multiplayerem, podporou přenosu hlasu, spoustou nových zbraní, zcela nových map, herních režimů, pokrývek hlav, skinů, hlášek a singleplayer obsahu, je to balík tak velmi zábavný, jak je výbušný!



Worms: Ultimate Mayhem
Worms: Ultimate Mayhem je dokonalá 3D Worms hra! Nabijte své zbraně a zažijte nový rozměr v destruktivní tahové komiksové akci! Přenesení hry do 3D nabízí zcela nové strategické možnosti a hratelnost. S více než 80 singleplayer misemi a výzvami, multiplayer podporou až pro 4 hráče, 5 multiplayerovými režimy, bezprecedentní možností přizpůsobení Worms a zbraní a plně zničitelným prostředím, je to překypující nekoordinovaný chaos. Probojujte si cestu přes všechny mise z her Worms 3D a Worms 4: Mayhem. Jsou to v podstatě dvě hry v jednom a dokonalá 3D Worms kolekce.



  • Všechny tři hry přicházejí společně na jednom disku poprvé. Každá hra si zachovává všechny vlastnosti, online funkčnost a achivementy/trofeje ze stahovatelný verze.
  • Návyková směs strategie a arkádové akce, která, přestože je jednoduchá a snadno pochopitelná, obsahuje skutečnou hloubku a masivní možnost opětovného hraní.
  • Nekonečná zábava s online a offline tahovou hratelností až pro čtyři hráče.
  • Nekonečné náhodně generování map znamená, že žádné dvě hry nejsou stejné.
  • Více destrukce než kdykoliv předtím s 26 zbraněmi, včetně takových ikonických, jako Super Sheep, Holy Hand Grenade a nejmocnější ze vybuchující ovoce, Banana Bomb.
  • Tři podrobné nápovědy a 20 singleplayer výzev se zvyšující se obtížností, které jsou výzvou i pro nejodhodlanější Worms hráčů.
  • Mnoho dalších funkcí, jako je online žebříček a zcela nové grafické témata.
  • Velké množství přizpůsobení, od Worms a týmových jmen, po hlášky a náhrobní kameny, které za sebou Worms zanechají, když zahynou.

  • Recenze na Worms Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.