Worms Forts: Under Siege PC CD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 206588
SEGAEN dabing

Worms Forts: Under Siege [PC CD]

Už od počátku dějin se ty nejdramatičtější bitvy odehrávaly na hradech av hře Worms Forts: Under Siege se toho můžete sami účastnit. Postavte hrad proti hradu, červa proti červu a katapult proti dělu a uvidíte, kdo z koho! Destrukce a ničení dosahuje takové míry, o jaké se žádné hře ze série Worms ještě ani nesnilo. Nenechte si ujít tento převratný úsvit nového věku!

Jako velitel červích obránců musíte co nejrychleji zabezpečit vlastní pozice a poté se soustředit na zbraně hromadného ničení, aby se opevnění vašich nepřátel brzy obrátilo na prach. Boje se odehrávají v různých historických i mýtických dobách, kde se Vám do ruky dostanou katapulty, děla i další šílené červíkovské vynálezy a Vy musíte vždy zvítězit!

Ovládání této ojedinělé akční strategie vám brzy přejde do krve, stejně jako výjimečný humor, kterým je série Worms už slavná. Není pochyb, že Vás čeká skvělá zábava.



  • Stavba masivních opevnění, které Vás chrání před nepřátelskými útoky.
  • K dispozici máte až 30 různých zbraní a mnoho dalších vylepšení i nový styl boje v pevnostech.
  • Na vlastní kůži zažijte atmosféru starých bájí, nahlédněte například do starého Egypta, zažijte řecko-římské obklíčení, pusťte se do bitev s orientálními samuraji nebo se staňte jedním z rytířů krále Artuše.
  • Online multiplayer.

  • Recenze na Worms Forts: Under Siege

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.