Worms W.M.D Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Worms W.M.D - PC DVDWorms W.M.D - PS4
Cena s DPH
359 Kč
Cena bez DPH: 297 Kč
 
Kód produktu: 355020
TeamEN dabing

Worms W.M.D [XBOX ONE]


Známé červíci se vracejí v jejich dosud nejdestruktivnější hře. S úžasným 2D, ručně malovaným vzezřením, novými zbraněmi, představí se i vytváření předmětů, vozidla, budovy a samozřejmě se navrátí milované klasické zbraně s herním stylem, hra Worms W.M.D bude dosud nejlepším zážitkem ze série.

Propracujte se přes 30 úrovní se zvyšující se obtížností v kampani, za využití velkého arzenálu klasických a nových zbraní, které budou k vaší dispozici. Využijte nová vozidla pro vytvoření chaosu v řadách nepřátel a využijte budovy pro zisk taktických výhod, při tom jak se pokusíte ovládnout bojiště.

Postavte se pěti nepřátelům v zábavné taktické válce, kde bude mít každý hráč k dispozici až osm červíků, buď v lokálním, nebo v online multiplayeru, který bude zahrnovat i hraní v žebříčcích. Spľasnite svých protihráčů betonovým oslem. Roztrhejte je na kousky červí masa díky svatému granátu. Spusťte na nich smrtelnou spršku ve vrtulnících, nebo jejich zadlávte do nicoty v tancích. S 80 zbraněmi a pomocnými předměty po ruce, je tato hra zaručeně nejlepším chaotickým dílem.


  • Úžasně 2D
    Nejlepší implementace ze série, zcela nový červík a úžasně digitální malované 2D obrázky.

  • Vozidla
    Válka mezi červíky zvážní díky představení vozidel. Ovládněte pevninu s tanky, Vzlétněte a rozpoutejte peklo v helikoptérách a více.

  • Budovy
    Získejte taktickou výhodu díky schování vašich červíků do budov, čímž je ochráníte před útoky.

  • Vytváření předmětů
    Během kol vašich soupeřů už nemusíte jen čekat. Posbírejte bedničky s materiálem, které padají z nebe a vytvořte ďábelské vylepšení zbraní, jako jsou elektrická ovce, koláč s pancéřovou pěstí a svatou minu, kterými zdevastoval nepřátel.

  • Klasická fyzika a herní styl
    Nový engine přetváří pocit fanoušky oblíbené soutěže. Také se znovu představí oblíbené ninjovským lano.

  • Nové a klasické zbraně
    Více než 80 zbraní připravených k okamžitému použití. Najdete mnoho navrátivších zbraní, ale také množství nových přídavků, jako jsou nechtěný dárek, OMG útok, nebo pochybnou telefonní baterii.

  • Namontované zbraně
    Kdyby Vám 80 zbraní nebylo dost, můžete vyzkoušet stanoviska s pevně přimontován zbraněmi, které najdete na mapách a díky kterým vytvoříte ještě větší destrukci.

  • Zábavní single player a možnost lokálního, nebo online multiplayer hraní
    Hra Worms W.M.D je nabitá obrovským arzenálem tréninkových misí, kampaní a výzev pro sólo hraní. Vytrénujte se a pak zkuste hrát online, kde v multiplayer módech vytvoříte zkázu, tyto módy zahrnují ihry v žebříčcích. V každé hře bude místo pro 6 hráčů s týmem až 8 červíků.




  • Recenze na Worms W.M.D

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.