WWE 2K15 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA WWE 2K15 - PS4WWE 2K15 - XBOX ONEWWE 2K15 - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 247175
2KEN dabing

WWE 2K15 [XBOX 360]

Nová generace WWE her přichází!

Užijte si ten nejlepší wrestling, jaký kdy série WWE přinesla. WWE 2K15 přichází s tunami vylepšení nejen ve vizuálním zpracování, které je nyní na vyšší úrovni než kdykoliv předtím, ale také na herních mechanismech, které hře dodávají takovou hloubku realističnosti, že nebudete věřit, že hrajete jen hru. Kromě vizuálních vylepšení v grafice, díky kterým vypadají postavy jakoby z oka vypadly svým reálným dvojčatům, si můžete užít také pokročilé animace, divoký a rušný zvuk, nové typy dynamických osvětlení, nové komentáře a spolu s tímto vším hlavně klasický zážitek, který od WWE hry čekáte-a to perfektní wrestling.

  • Vývoj plný spolupráce -Díky spojení sil s vývojářem Yuke dokázali Visual Concepts přinést sérii WWE na platformy nové generace. Díky úsilí vynaloženému na vývoj prominentní NBA 2K série si můžete užít stejnou-perfektní-úroveň nejen vizuálního zpracování nové generace, ale také podstatného vylepšení v hratelnosti, autenticitě sportovní simulace a mnohém dalším.
  • Vylepšení hratelnosti -WWE 2K15 výrazně vylepšuje základní hratelnost díky klíčovým přídavkem, které posouvají celou franšízu na novou úroveň jako dnes, tak i v budoucnosti. Od nové technologie snímání pohybu, přes vylepšené animace až po množství funkcí, které teprve sami objevíte-to vše na vás čeká ve WWE 2K15, prémiové sportovní simulaci, která je ve spojení s televizními záznamy WWE a také skutečnými událostmi.
  • Superhvězdy v next-gene -WWE 2K15 využívá výhod nového výkonného nástroje pro vykreslování postav, který se nachází také v NBA 2K sérii, s důrazem na hlavu, tělo a rysy obličeje, díky čemuž dokáže vytvořit bezprecedentní úroveň autenticity (platí pouze pro PS4 a XBOX One). Další vylepšení, včetně změny osvětlení, také dramaticky ovlivní vzhled WWE superhvězd, díky čemuž si můžete užít neuvěřitelně realistický a přirozený vzhled všeho, na co se podíváte.
  • Pociťte ten ruch -WWE 2K15 také replikuje televizní WWE zážitek pomocí širokého spektra vylepšení v zvukové hloubce a kvalitě. Herní komentátor nabízí více než 5 krát tolik řádků textu jako předtím. Navíc všechny zvuky vycházející z ringu uslyšíte jakoby jste byli přímo v centru dění.



  • Recenze na WWE 2K15

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.