WWE 2K24 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA WWE 2K24 - PS5WWE 2K24 - Xbox Series X|S
Cena s DPH
1 559 Kč
Cena bez DPH: 1 288 Kč
 
 
Kód produktu: 472686
2KEN dabing

WWE 2K24 [PS4]

O hře


WWE je vrcholnou událostí v rámci světa sportovní zábavy, kde se wrestlingové superhvězdy stávají legendami WWE. V režimu 2K Showcase zažijete fascinující momenty z nezapomenutelných zápasů, které ovlivnily dějiny a vývoj WWE.

WWE 2K24 je nejnovějším přírůstkem do oblíbené série profesionálního zápasu, která přináší fanouškům po celém světě neuvěřitelné zážitky. Ocitněte se přímo uprostřed akce a zažijte vzrušující momenty světa WWE. Vstupte do ringu s oblíbenými superhvězdami a zažijte zápasy plné akce, neočekávaných situací a euforie. S novými funkcemi, vylepšenou grafikou a širokým výběrem wrestlerů je WWE 2K24 neodolatelným zážitkem. Podívejte se, jak se stanete legendou v ringu s nekonečnými vzrušujícími souboji ve hře WWE 2K24.

O hře

    • MyRISE
      Vaše neporazitelné talenty můžete prezentovat v obou divizích, dámské i pánské, a dosáhnout titulu šampiona v režimu MyRISE. Prožijte unikátní příběhy a vystupte mezi hvězdy ve světě WWE 2K24. Zažijte dva napínavé kariérní příběhy, kde se z nováčka ve WWE dostanete na výsluní šampiona. Pozorujte, jak se vaše sny o WWE stávají skutečností, když postupujete přes originální příběhy a dosahujete vrcholného postavení v mužské i ženské divizi.

    • Vytvoř si svou skupinu
      Vytvořte si svou vysněnou WWE skupinu, která bude zahrnovat Hvězdy a Legendy z každé éry. WWE 2K24 nabízí singleplayer i online multiplayerové zápasy, včetně nového hodnoceného „quickplay“. Soutěžte proti rivalům z celého světa a získávejte nové odměny, přičemž si budete budovat vaši pozici na sezónní žebříčku! WWE 2K24 nabízí online hraní, které vyžaduje přístup k internetu a účet 2K.

    • Volný režim
      Volný režim vám umožňuje vyvíjet konflikty a vytvářet něco zcela nového v rámci WWE. Tento sandbox bez jakýchkoli omezení je obohacen o rozšířené možnosti pro rivalitu, nové filmové scény a zápasy o dvojí tituly!

    • MyGM
      Převzetím role generálního manažera si můžete vybrat elitní tým WWE Legiend a začít produkovat grandiózní představení v módu MyGM. Udělejte strategická rozhodnutí v oblasti výměn hráčů, nabízejte smlouvy a dělejte vše, co je potřeba, abyste porazili více soupeřících manažerů než kdykoliv předtím.

    • Ikonické hvězdy
      Legendární hvězdy jako jsou „Stone Cold“ Steve Austin, Undertaker a Andre the Giant, nebo současné legendy WWE, jako „The American Nightmare“ Cody Rhodes, John Cena, Rhea Ripley a Roman Reigns nastoupí do ringu. Můžete se těšit na jejich kolosální nástupy do ringu a typické údery, které bude reprezentovat ultrarealistická grafika.

Klíčové vlastnosti


      • Legendární seznam bojovníků - více než 200 legendárních zápasníkům jako například „Stone Cold“ Steve Austin, Andre the Giant nebo i současné legendy jako John Cena nebo Rhea Ripley

      • Nové typy zápasů - od hostujícího rozhodčího až po zápasy Casket, Gauntlet a Ambulance a další

      • MyRISE mód - objevte dějové linie a originální příběhy z mužské nebo ženské divize

      • Vlastní frakce - poskládejte si svůj vysněný tým a soutěžte v multiplayeru nebo v novém quickplay a získávejte odměny za umístění v sezónním žebříčku

      • Ovládni svět WWE - ve volném režimu Universe rozvíjejte rivalitu, objevujte nové filmové scény nebo zápaste o dvojité tituly

      • MyGM mód - postavte si váš vysněný tým a vyzívejte jiné manažery k bojům o titul

Gameplay Trailer

Announcement Trailer

Související produkty (1)


Recenze na WWE 2K24

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.