Xbox One S 500GB + Forza Horizon 3 + Forza Horizon 3: Hot Wheels

Cena s DPH
5 919 Kč
Cena bez DPH: 4 892 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 376123
MicrosoftEN dabing

Xbox One S 500GB + Forza Horizon 3 + Forza Horizon 3: Hot Wheels [ZQ9-00211]


Balení obsahuje konzolu Xbox One S 500GB a kód ke stažení hry Forza Horizon 3 s rozbalením horkých kol.


Xbox One 500GB
Nový design
Zahrajte si nejlepší radu her, které zahrnují iklasiky pro konzolu Xbox 360 , vše na konzole, která bude o 40 % menší než dosud a má nový bílý design. Ale nenechte se zmást podle velikosti: S integrovaným napájením a kapacitou 500 GB je konzola Xbox One S nejpokročilejší, jakou jste kdy viděli.

Vizuální hloubka
V exkluzivních titlech, jako je Gears of War 4 a Forza Horizon 3 budete moci zažít ostřejší a bohatší barvy. S vyšším poměrem světlých a tmavých oblastí přináší technologie Dynamic Range (HDR) skutečnou hloubku vizuálních prvků do herních zpráv.

4K Ultra HD
4K HD přináší vysoce kvalitní videa s realistickým zázemím, které získáte díky čtyřrozměrnému rozlišení videa. Budete mít možnost streamovat 4K videa z různých služeb, nebo sledovat vysoce kvalitní Blu-ray filmy v rozlišení Ultra HD, toto vše Vám přinese technologie vysokého dynamického rozsahu, která bude mít ohromnou věrnost obrazu.

IR Blaster
Konzolu Xbox One S si budete moci nastavit tak, aby spouštělajiná zařízení-například TV, audio/video přijímače, nebo kabelové či satelitní set top boxy. Chcete-li hrát hry nebo sledovat filmy, zapomeňte na dálkové ovládání, IR funkce umožňuje sledovat všechny filmy hladce nebo si užívat hraní her.

Nový ovladač
Nová verze bezdrátového ovladače Xbox vám nabídne větší pohodlí, které zvýší eleganci ergonomického designu, který bude obohacen dvojnásobným rozsahem. Konstrukce protiskluzové plochy regulátoru umožňuje při frézování větší přesnost. Technologie Bluetooth bude kompatibilní s počítači, tabletami a telefony podporujícími Windows 10.


  • O 40 % menší konzola s integrovaným napájením.
  • Osmjádrový procesor x86 umožňuje okamžitě přepínat mezi hratelností a populárními aplikacemi souvisejícími s zábavou.
  • Funkce propustnosti HDMI umožňuje sledovat televizi prostřednictvím konzoly Xbox, což způsobuje, že přepínání vstupů je téměř prehistorické.
  • Paměť RAM s kapacitou 8 GB a pevný disk o kapacitě 500 GB poskytují dostatek prostoru pro hry, ukázky, filmy, aplikace, hudbu a mnoho dalšího.
  • Sledujte filmy a hrajte hry v rozlišení 4K Ultra HD.
  • S přehrávačem Blu-ray Disc můžete sledovat filmy a hrát neuvěřitelně high-definition hry.
  • Konzola Xbox One S se okamžitě spustí, takže je připravena vždy, když jste. Protože méně času stráveného čekáním znamená více času stráveného hraním.
  • Navíc technologie IR Blaster umožňuje sledovat filmy a hrát hry bez použití ovladačů, konzolu můžete nastavit automatickým spuštěním televizoru, audio/video přijímače nebo set-top boxu.


    Technické specifikace:

  • osmjádrový procesor AMD Jaguar
  • 8 GB super rychlé paměti DDR3 RAM
  • 32 MB ultra rychlá procesorová paměť ESRAM
  • HDD s kapacitou 500 GB


    Xbox_One_S_Console_Games

    Obsah balení:

  • Konzola Xbox One 500 GB
  • Bezdrátový ovladač Xbox (s 3,5 mm sluchátkem)
  • Kabel HDMI (podpora 4K)
  • Napájecí kabel střídavého proudu
  • Forza Horizon 3 ke stažení kód hry
  • DLC Hot Wheels pro Forza Horizon 3 jako kód ke stažení



    Forza Horizon 3
    Hra Forza Horizon 3 bude náš nový domov v Austrálii. Zem protinožců byla přetvořena na dosud největší a nejrozmanitější otevřený svět v sérii, bude dokonce dvojnásobně větší než mapa ve hře Forza Horizon 2 . Hra zachytí impozantní přírodní krásy, nesrovnatelnou rozmanitost a přirozenou rozmanitost, což z něj činí jeden z nejoblíbenějších turistických destinací v zemi.

    Austrálii prozkoumáte ve více než 350 úžasných autech, které budou zahrnovat úžasné modely, které jste dosud v sérii Forza nikdy neviděli, jako například omračující Lamborgini Centenario, zda zcela nový Ford Raptor z obalu hry. Hra také představuje nové off-roadové modely, jako jsou kočárky nebo nákladní auta.

    V hře Forza Horizon 3 budete činit rozhodnutí, která ovlivní festival. Od výběru, kdy budou stopy, po hudbu, která se bude hrát, a události, které se budou konat. Vaším úkolem bude získat fanoušky, dokud se váš festival nestane nejoblíbenějším na světě.

    S novým programem Horizon Blueprint si budete moci vybrat ze stovek dříve vytvořených událostí v hře Forza Horizon 3 a přizpůsobit je. Můžete změnit trasu, čas závodění, počasí, oprávněné vozy, omezení závodů a další. Budete mít možnost pojmenovat a sdílet své události.

    V aukci budete moci koupit skvěle upravené automobily a také prodávat své vlastní. Vaše výtvory budou schopny vyhodnotit ostatní a zjistit, kolik stahování a použití budou mít.



    Některé funkce vyžadují přítomnost Kinect Sensor   pro Xbox One!

  • Recenze na Xbox One S 500GB + Forza Horizon 3 + Forza Horizon 3: Hot Wheels

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.