Xbox One 1TB

Cena s DPH
7 499 Kč
Cena bez DPH: 6 198 Kč
 
Kód produktu: 312657
Microsoft
 
Chceš ušetřit 4 680 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 2 819 Kč

Naše tipy

Xbox One 1TB [5C6-00060]

Microsoft u své next-gen konzole přešel z pojmenování"herní konzole" na "centrum domácí zábavy", což ho zcela vystihuje. Obsahuje 8 jádrový procesor, 8 GB RAM a výkonný grafický čip, ale kromě hraní nabízí množství další funkcionality. Tou je například zpráva TV programů, Skype integrace zda mutimediální knihovna a to vše postavené na nejpokročilejší operačním systému na planetě-na Windows 8.

Kinect nové generace nabízí doslova radikálně vylepšení. Značně se zrychlila odezva i přesnost, která nyní zaznamenává nejen celé ruce, ale i pohyb prstů, zda ty nejjemnější pohyby těla. Tam však zdaleka nekončí-pro zvýšení herního vzrušení sleduje Vaši mimiku, či dokonce měří Váš srdeční tep. A k pohodlí zase přispívá možnost ovládat ho v sedě, a to kdykoliv, nakolik vidí (a slyší) i ve tmě!



Vítá vás nová generace her a zábavy. Svět, kde hry posouvají hranice realismu. A kde televizor poslouchá každý Váš příkaz. Kde poslech hudby během hraní hry nemůže být jednodušší. A kde můžete procházet z televizních programů na filmy, na hudbu a na hru v jediném okamžiku. Kde je Váš zážitek přizpůsoben přímo Vám. A kde zábava, kterou milujete, je celá na jednom místě. Vítá Vás konzola vše v jednom-Xbox One.

Xbox Oneje supermoderní herní konzole, televizní a videosystém nové generace a mnohem, mnohem víc. Pryč jsou dny, kdy jste přepínali vstupy na svém televizoru, abyste mohli hrát hru, nebo sledovat film. Xbox One spojuje světy digitální zábavy do jednoho komplexního celku. Nový Xbox One již není jen herní konzole, ale celé osobní digitální centrum přímo ve Vaší obýváku. Zda chcete dívat TV, prohlížet internetové stránky, sledovat videa, či fotky, všechno je možné a to dokonce bez jakéhokoliv ovladače, jen s pomocí Vašeho hlasu a těla. Připojte k tomu obrovský výkon pro ultra-realistické hry a máte zde Xbox One, skutečnou konzoli nové generace.

Co však Xbox Oneposouvá do zcela nové dimenze je použití supermoderního herního operačního systému a jeho spojení s nejpokročilejším OS Windows 8. Díky tomu dostanete to nejlepší z obou světů. Zapomeňte na nutnost přepínat vstupy na to, abyste mohli sledovat televizi či hrát hry. Nyní můžete spouštět jakékoliv aplikace současně s hrou, a to vše bleskově, bez jakékoliv ztráty výkonu. A samozřejmě konzole je připravena vždy, když i Vy. Spouští se okamžitě, zapomeňte na prehistorické čekání na zapnutí. Stačí pár slov a jste opět ve hře, řádově v sekundách.

Na konzole Xbox Onejsou hry natolik přirozené, že budete přísahat, že jsou skutečné. Zahĺbte se do kinematografických světů s postavami, které jsou lidštější než kdy dosud. A sáhněte si na televizní vysílání, sport, hudbu a dokonce na web způsoby, o kterých jste si nikdy ani nemysleli, že jsou možné.

Technologie Xbox SmartGlass změní Váš smartphone, zda tablet na druhou obrazovku, která spolupracuje s konzolí Xbox One. Navigujte své filmy či hudbu, zobrazte si detaily o tom, co se právě nachází na obrazovce, nebo surfujte na webu na svém televizoru za pomoci ovládání malé dotykové obrazovky. SmartGlass představuje rozšířené zážitky z Vašich oblíbených televizních programů, filmů, hudby, her či sportů.

"Toto je můj Xbox" bude Váš pocit když se sžijete s novou konzolou Xbox One. Stačí dvě slova, a Xbox Vás automaticky identifikuje podle hlasu a přihlásí Vás na Vaši domácí obrazovku. Vaše znamená, že obsahuje právě ty informace, které se týkají Vás. Co jste naposledy hráli, sledovali zda poslouchali a také to, co se Vám líbí, nebo co se právě vám líbit může, nebo co se líbí Vašim přátelům. Odteď už pouze relevantní informace od první ikonky až do posledního slova! Už nikdy více nebude jedna konzola stejná pro všechny. Jen díky Vašemu hlasu se dokážete přihlásit na svůj účet Xbox Live, jehož členství nabízí neuvěřitelné výhody. Cloud nové generace Vám umožňuje Vaše rozehrané hry, rozpozerané filmy či alba bez problémů dokončit i na jiné konzoli Xbox One . A to vše jen díky Xbox Live. Každá konzola se od nynějška může chovat jako Vaše vlastní.

Co si konzola Xbox One připravila speciálně pro hráče, je technologie Living Games. Hry mohou pokračovat v existenci i tehdy, když jejich nehrajete. Proto nikdy nebudete vědět, na jaké nové věci narazíte při dalším zapnutí. A pokročilá inteligence se může naučit hrát jako Vy! Pokud nebudete k dispozici, Vaši přátelé si mohou hrát proti Vašemu stínu. Pokud jste fanouškem sportovních her, určitě budete nadšený, že Vaše sportovní hry se každý víkend synchronizují s reálnými statistikami her. Prohrál Manchester minulý víkend? Překonali rychlost na Brazilském okruhu? Všechny tyto informace budou ve Vaší hře a budete si moci vychutnat skutečně autentický zážitek, jako kdybyste byli přímo na hřišti.

Vylepšením prošel i nový ovladač Xbox, který má až 40 nových technologických inovací. Je přesnější, pohodlnější, rychlejší a nabízí dokonalou odezvu i pro nejmenší detaily, abyste si mohli vychutnat ještě autentičtější zážitek iz těch nejdramatičtějších her, přičemž neustále poskytuje pohodlí klasického a ověřeného Xbox ovladače.

A nezapomeňte, Xbox Onenení jen výkonný. Xbox Oneje rychlý. Se supervýkonným 8 jádrovým procesorem, 8 GB paměti RAM a ultra-rychlou pamětí ESRAM, budete mít pocit, že máte superpočítač ve Vaší obýváku. Zapomeňte na čekání se zapnutím, zda čekání na aktualizace. Vše, co vidíte, vždy okamžitě jde. Aktualizace jak systému, tak her se stahují na pozadí, abyste Vy mohli plně soustředit na Váš dokonalý zážitek.



  • osmijádrový procesor x86 Vám umožňuje okamžitě jednoduše přepínat mezi hrou a oblíbenými aplikacemi souvisejícími se zábavou.
  • Funkce HDMI pass-through Vám umožňuje sledovat televizní vysílání prostřednictvím konzoly Xbox, což z přepínání vstupů dělá téměř prehistorickou představu.
  • 8 GB paměti RAM a 1TB pevný disk poskytují dostatek místa pro Vaše hry, ukázky, filmy, aplikace, hudbu a mnohem více.
  • Pomocí přehrávače disků Blu-ray můžete sledovat filmy a hrát hry v neuvěřitelném vysokém rozlišení.
  • Konzola Xbox Onese spouští okamžitě, takže je připravena vždy, když jste Vy. Protože méně času stráveného čekáním znamená více času stráveného hraním.



    Technická specifikace:

  • osmijádrový procesor AMD Jaguar
  • 8 GB super-rychlé DDR3 paměti RAM
  • 32 MB ESRAM ultra-rychlé procesorové paměti
  • HDD s kapacitou 1TB.

    Některé funkce vyžadují přítomnost senzoru Kinect pro Xbox One!



  • Recenze na Xbox One 1TB

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.