Xbox Series X, použitý, záruka 12 měsíců

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
10 769 Kč
Cena bez DPH: 8 900 Kč
 
 
Kód produktu: 475032
Microsoft
pouzity
POUŽITÉ - Plně funkční zboží, připraveno k okamžitému používání. Jedná se o výrobek, který může obsahovat stopy po použítí a balení může obsahovat pouze základní příslušenství. Pro bezpečné zabalení výrobku, může být použito alternativní balení. Pro uvedenou kategorii zboží poskytujeme 12 měsíční záruku. (IČ: 12 měsíců).

Xbox Series X, použitý, záruka 12 měsíců [RRT-00010]

  • Plně funkční zboží, připravené k okamžitému používání. Jedná se o bezvadný výrobek, který může obsahovat stopy po používání a balení může obsahovat pouze základní příslušenství. Pro bezpečné zabalení výrobku může být použito alternativní balení. Pro uvedenou kategorii zboží poskytujeme 12 měsíční záruku. (IČ: 12 měsíců).
    Nechte se inspirovat budoucností gamingu a objevujte kouzlo herní kreativity.
    Sbližte se s hrami, online tvůrci a streamery, které milujete. Cloud technologie vytvářejí řadu příležitostí streamovat konzolové hry a hrát tak s kýmkoli chcete, kdekoli chcete. Připravte se na úsvit nové generace konzolí.
    XboxSX_Bullets

    Generační skok ve výkonu
    V porovnání s předešlými generacemi, Xbox Series X reprezentuje lepší rovnováhu výkonu a rychlosti, čímž se dostává na přední místa na všech technologických frontách. Nechte se zlákat do úžasných, dynamických, živých světů – Xbox Series X minimalizuje všechny překážky, které vás mohou ukrátit o tento zážitek.
    Nová generace konzolí je definována extra nízkou odezvou, vyšší precizností a kratším časem načítání, čímž vám umožní trávit více času samotným hraním.
    Procesor nové generace: Xbox Series X je dosud nejvýkonnější konzole poháněná procesorem vytvořeným na míru. Procesor využívá architekturu AMD Zen 2 a RDNA 2, čímž zajišťuje až 4x vyšší výkon oproti Xbox One. Zároveň vývojářům dává možnost využít 12 TFLOP (tera flopů) GPU výkonu (grafické procesní jednotky) – pro srovnání, je to dvojnásobek výkonu Xbox One X a více než osminásobek originálního Xbox One. Xbox Series X reprezentuje generační skok v procesním a grafickém výkonu. Užijte si lepší obrazovou frekvenci (frame rate), sofistikovanější herní světy a zážitky, které vás vtáhnou do hry tak, jako nikdy předtím.
    Variable Rate Shading (VRS): Díky VRS (stínování proměnlivou frekvencí) mohou vývojáři využít naplno maximální výkon Xbox Series X>. Tato technologie jim umožní namísto použití GPU cyklů jednotně pro každý jeden pixel na obrazovce upřednostnit individuální efekty na specifické herní postavy nebo objekty v okolí. VRS tak zároveň přináší stabilnější obrazovou frekvenci a vyšší rozlišení, přičemž zachovává vysokou finální kvalitu obrazu.
    Hardwarově zrychlené DirectX Raytracing: Poprvé na herních konzolích můžete očekávat dynamičtější a realističtější prostředí. Díky pohonu DirectX Raytracing zažijete realistické osvětlení, přesné odrazy a akustiku v reálném čase.
    SSD Storage: SSD úložiště nové generace vylepšuje téměř každý aspekt hraní her. Herní světy jsou větší, dynamičtější a okamžitě načtené.
    Quick Resume: Nový Quick Resume prvek vám dovolí téměř okamžitě pokračovat v kterékoli pozastavené hře, tedy vás ve vybrané hře vrátí tam, kde jste byli a co jste dělali bez čekání u dlouhých načítacích obrazovek.
    Dynamic Latency Input (DLI): Nový DLI prvek (dynamický vstup latence) okamžitě synchronizuje vstupy stisku s tím, co je vyobrazeno na vaší obrazovce a zajišťuje tak ještě větší preciznost a rychlejší odezvu ovládání.
    Inovace HDMI 2.1: Tým Microsoftu spolupracoval s HDMI fórem a výrobci TV, aby přinesly nejlepší herní zážitek díky prvkům jako Auto Low Latency Mode (ALLM - režim automatické nízké latence) a Variable Refresh Rate (VRR - variabilní obnovovací frekvence). ALLM dovoluje Xbox One a Xbox Series X automaticky nastavit připojený displej do jeho nejnižšího režimu odezvy. VRR synchronizuje obnovovací frekvenci displeje s obrazovou frekvencí hry, díky čemuž udržuje plynulý obraz bez sekání. VRR tímto zaručuje minimální zpoždění a pohotový herní zážitek.
    Podpora až 120 fps: Xbox Series X nabízí vývojářům překonat standard 60 fps výstupu až na 120 snímků za sekundu a vylepšit tak realističnost a rychlé akce her.
    Kompatibilita a přístup ke hrám napříč 4 generacemi
    Konzole nové generace přinášejí vylepšení ve všech směrech, především věrnější zobrazení, lepší grafiku a vyšší rychlost načítání vašich starších i nových her. Pro Microsoft je důležitá kompatibilita Xbox Series X, proto stále investuje do technologie, která dokáže zjednodušit přístup a přenos her, které vlastníte napříč všemi generacemi.
    4 generace her: Vychutnejte si oblíbené hry včetně her z Xbox Game Pass ve vyšší kvalitě díky zpětné kompatibilitě s předchozími generacemi konzolí. I bez zásahu vývojářů vám Xbox Series X zajistí stabilnější obrazovou frekvenci, vyšší rozlišení a lepší vizuální přesnost. Doplňky Xbox One jsou také plně kompatibilní s novou generací.
    Smart Delivery: Tituly, které mají podporu Smart Delivery automaticky identifikují použitou konzoli a přizpůsobí jí výběr nejvhodnější verze hry. Tato technologie je dostupná i pro vývojáře a vydavatele her, takže ji mohou využít pro všechny tituly, které vycházejí nejprve na Xbox One a poté později Xbox Series X.
    Xbox Game Pass: Získejte přístup k online multiplayer módu, hraji napříč 4 generacemi konzolí či exkluzivitám, jako je Halo Infinite již při jejich vydání díky Xbox Game Pass. Ponořte se do masivní knihovny vysoce kvalitních her, hrajte ty, které milujete a objevujte nová vzrušující dobrodružství.
    Xbox Series X od Microsoftu je dosud nejrychlejší a nejvýkonnější konzole, která staví hráče do centra pozornosti. Zažijte věrné zobrazení vašich oblíbených nebo nově objevených her napříč 4 generacemi a vychutnejte si zážitky z her díky kratšímu čekání na načtení. Vyzkoušejte i vy konzoli nové generace a ponořte se do hry jako nikdy předtím.
    Xbox_Series_X_Xplosion

    Technická specifikace  
    Procesor 8-Core AMD Zen CPU @ 3.8 GHz (3.6 GHz w/ SMT Enabled)
    Grafický procesor AMD RDNA 2 GPU; 52 CUs @ 1.825 GHz
    Výkon GPU 12.15 TFLOPS
    SoC Custom 7nm Enhanced SoC
    RAM 16 GB GDDR6 RAM (10 GB @ 560 GB/s / 6 GB @ 336 GB/s)
    Maximální výkon 4K @ 60 fps (120 fps)
    Paměť 1 TB PCIe Gen NVME SSD (2.4 GB/s uncompressed / 4.8. GB/s compressed)
    Možnost rozšíření paměti 1 TB paměťová karta
    Zpětná kompatibilita Xbox One, Xbox 360, originální Xbox, Xbox Series S
    Optická mechanika 4K UHD Blu-ray
    Výstup možnost HDMI 2.1


    Vyzkoušejte také první hry, které Microsoft představil pro Xbox Series X: Senua's Saga: Hellblade II, pokračovaně Theory's Hellblade: Senua's Sacrifice a Halo Infinite.


Recenze na Xbox Series X, použitý, záruka 12 měsíců

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.