X-Men Origins: Wolverine Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA X-Men Origins: Wolverine - PC DVDX-Men Origins: Wolverine - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 47332
Activision

X-Men Origins: Wolverine [XBOX 360]

Nejvěrnější kopie filmové postavy Wolverina, jaká se kdy ve hře objevila. Hráči využijí proslulou hrubou sílu postavy, schopnost obnovovat svou tělesnou kondici a budou nasazovat nezničitelné adamantiové spáry při konání činů, které se příčí běžnému chápání, při ničení ohromného rozsahu, při léčení sebe v reálném čase a při odhalování záhad minulosti a původu mutanta.

Výpravný příběh, který se proplétá osou příběhu z filmového plátna, obsahuje celou řadu akčně střižených misí odehrávajících se na skutečných místech a vyzývá hráče, aby v sobě zburcoval zvířecí instinkty při odhalování skrytých nebezpečí, při honu na nepřátele, jejich likvidaci a při odhalování pravdy o Wolverinově příbuzenském vztahu s plukovníkem Strykerem a Sabretoothem.

  • Wolverine jako živý - věrné zážitky při odhalování možností Wolverinově ničivých útoků v zuřivosti, při využívání jeho regeneračních schopností, divokých smyslů a také jeho nezaměnitelného stylu houževnatého boje. Wolverinovy ??nevšední zvířecí instinkty hráči pomohou získat taktickou výhodu při hledání slabin nepřítele, ale také při řešení hádanek a hledání únikových tras.
  • Houževnatý instinktivní boj - budete využívat složité kombinované útoky a předvádět syrové protiútoky tvořené více než stovkou jedinečných pohybů, předvádět reflexivně okamžité zabití a útoky zahajované skokem na velkou vzdálenost. Videohra přenese hráče do velkolepých, rychle se vyvíjejících bitev, umožní mu skákat z budovy, aby napadl vrtulník ve vzduchu, nebo bojovat s armádami nepřátel jedoucích ve vozidlech.
  • Filmový spád - příběh se postupně odchyluje a zase vrací k filmovému příběhu, aby odhalil pravdu o lidské zbrani, jakou se stal Wolverine. Na hráče čeká pád vzduchem z výšky 10.000 metrů na zem, přeskočení otáčejícími se listy rotoru vrtulníku a likvidace celé čety naráz. Pro hráče je připraven autentický model Wolverina se špičkovými grafickými efekty poháněn enginem Unreal 3 a úžasnými filmovými okamžiky.
  • Obnova v reálném čase - jedinečným způsobem ztvárněna Wolverinova nevšední schopnost regenerace, tak že se mu trhliny na kůži a svalech zacelují v reálném čase a dláždí tak cestu neustávajícímu boji a zdánlivě neskutečným bitvám. Výjimečný procedurální systém poškození umožňuje, aby se jakýkoliv typ fyzického zranění na postavě okamžitě vizuálně projevil.

  • Recenze na X-Men Origins: Wolverine

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.