X-Plane 10: Flight Simulator PC DVD

Cena s DPH
1 559 Kč
Cena bez DPH: 1 288 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 203702
AerosoftEN dabing

X-Plane 10: Flight Simulator [PC DVD]



X-Plane 10 je nejnovější verze téměř dvacetileté série vysoce realistických simulátorů. Jejím základem je virtuální aerodynamický tunel, který vytváří nejrealističtější letecký model, jaký je na PC k dispozici. Stejně jako u všech předchozích verzích, je i nový simulátor neuvěřitelně flexibilní a rozsáhlý. S tisíci kompatibilních přídavků ve hře nenajdete žádné letadlo, které by nebylo nasimulované do detailu podle reality.

X-Plane 10 nabízí zcela nový renderovací engine pro všechny tři platformy (Windows, Mac a Linux), který obsahuje globální systém osvětlení. Tento věrohodný svět je revolučním ve světě simulátorů, díky novému stylu zobrazování virtuální země, která je vytvořena z množství reálných databází. Uvidíte téměř všechny cesty a vybudované oblasti přesně tak, jak jsou kolem Vás.

Evropská verze obsahuje další scenérie. Do hry jsou zařazeny vysoce detailní scenérie Nice (LFMN), Paderborn-Lippstadt (EÚLP) a Faro (LPFR) a přidaných bylo mnoho budov v Londýn-Heathrow (EGLL), Paříž Orly (LFPO), Frankfurt (EDDF) a Curych (LSZH ). Původní scenérie je také mírně upravena tak, aby vylepšila dojem z evropského prostředí.

Protože X-Plane dokáže simulovat všechny druhy letadel, jako virtuální pilot si vyzkoušíte létání na velkých, ale i malých ultra-lehkých letadlech. Realismus X-Plane 10 dokazuje skutečnost, že je používán jako certifikovaný tréninkový nástroj. Virtuální svět v X-Plane 10 je to, čím se tato verze liší od předchozích. Svět je vytvořen z množství reálných databází, uvidíte téměř všechny cesty a zastavěné plochy přesně tak, jak jsou ve skutečnosti. Zcela nový vykreslovací engine ukazuje svět kolem Vás ve vysokých detailech as globálním dynamickým osvětlením.

Řízení letového provozu Vás provází od startu až po vypnutí motorů a také řídí ostatní letadla kolem Vás. Ty nejsou robotické jako v jiných simulátorech, ale komunikují se světem stejně jako Vy. Stejně bojují s bočním větrem a turbulencemi, i Vy, a také musí zastavit na dráze, když povětrnostní podmínky nejsou příznivé. Tak jako skuteční piloti, sledujte start ostatních letadel a připravujte se na Váš vzlet. Je to stále"jen" simulátor, ale dostane Vás velmi blízko k reálnému létání!

X-Plane 10 je vytvořen myslíc na budoucnost a plně využívá hardware Vašeho počítače. Pokud vlastníte rychlé viacjadrá, jste schopen simulovat více letadel a vidět více detailů okolo, ale také s průměrným počítačem dokáže X-Plane 10 zobrazit obrovské množství objektů bez zpomalení.

  • Přesné letové vlastnosti, díky použití virtuálního aerodynamického tunelu.
  • Zahrnuje 30 letadel od větroňů po raketoplány.
  • Online létání s ostatními virtuálními piloty.
  • Řízení letového provozu směřuje i ostatní letadla tak, jako ve skutečnosti.
  • Detailní terén pro celý svět, včetně velmi přesných výškových dat.
  • Scenérie, která zahrnuje téměř všechny cesty.
  • Nový renderovací engine s inovativním globálním dynamickým osvětlování.
  • Zcela flexibilní a rozšiřitelný díky tisícům stávajících doplňků (a mnoho dalších přijde).
  • Evropská verze obsahuje velmi detailní scenérie Nice (LFMN), Paderborn-Lippstadt (EÚLP a Faro (LPFR).



  • Recenze na X-Plane 10: Flight Simulator

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.