Battlezone PS4

Cena s DPH
419 Kč
Cena bez DPH: 346 Kč
 
 
Kód produktu: 357088
PlayStationEN dabing
 
Chceš ušetřit 80 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 339 Kč

Battlezone [PS4]


Battlezone se vrací!

The Rotberg Corporation je třpytivým industriálním komplexem dominujícím všechny zbytky neonových pustin planety Země. Pozůstatky lidské civilizace jsou zotročené nebo vyhnány a na pokraji záhuby. Hráči se ocitnou v roli posledního hrdiny lidstva. Jediné naděje celé planety.

Připoutejte se v kokpitu a obsadíte Cobry-nejmocnějšího bojového vozidla, které bylo kdy sestrojené a ve kterém zažijete virtuální realitu v explozivní předělávce původní hry od Atari.

Epické tankové souboje z pohledu první osoby
Kontrolujte nejmocnější vozidlo v galaxii a vyhlaďte legie mechanizovaných jednotek napříč obrovskými sci-fi prostředími při snaze o záchranu neonem prosáklých pustin Země z daleké budoucnosti. Vybavte Vaši Cobru škálou devastujících zbraní a úžasných vylepšení a překvapte nepřátel pro přesekání se hordami pozemních, zda vzdušných obranných sil.

Neomezená kampaň
Zažijte vzrušující kampaň s téměř neomezenou hratelností v tuctech prostředí, úrovně a mise jsou spolu promíchány v procedurální generovaných mapách kampaně. S každým novým hraním máte také možnost získat nové, silnější tanky, explozivní zbraně a speciální výbavu, která Vám pomůže při splnění misí. Nikdy neuvidíte dva stejné herní scénáře.

Pociťte sílu PlayStation VR
Hra Battlezone byla vyrobena od nuly pro plné využití 120Hz reprodukční technologie PlayStation VR, hra Battlezone doručuje dech beroucí intenzitu, monumentální představu o velikosti a jedinečné vnímání bojiště. Pocítíte jak budou vaše instinkty reagovat na všechny hrozby, při tom jak se roje nepřátel tyčí na obzoru a teplem naváděné projektily sviští vedle Vašich uších. Toto je válka tanků jakou jste dosud nezažili.



Hra vyžaduje PlayStation VR a PlayStation kameru pro PS4 .


Recenze na Battlezone

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.