Borderlands 3 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Borderlands 3 - XBOX ONE
Cena s DPH
289 Kč
Cena bez DPH: 239 Kč
 
 
Kód produktu: 396531
2KEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5
 
Chceš ušetřit 60 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 229 Kč

Borderlands 3 [PS4]


Chaos přichází

Borderlands 3 je nejnovější pokračování ze světa Borderlands. Představujeme Vám originální střílečku z unikátním grafickým stylem. Připravte se na úplně nové dobrodružství plné chaosu. Nový díl nabízí nové postavy, zručnosti, prostředí, nepřátele, zbraně a vybavení. Samozřejmostí je nový epický příběh, ve kterém potkáte i staré známé z předcházejících dílů.


Hra Borderlands 3 prohlubuje výrazné prolínání žánrů FPS a RPG, aby vytvořila nový žánr RPS. Nebude chybět ani multiplayer. Prozkoumat nový svět velkoměsta a plnit úkoly tak můžete se svými přáteli.


Bojujte proti sadistickým gangům v otevřeném světě naplněném rostoucím šílenstvím. Najdete potřebné zbraně a techniku na potlačení vlády Autority jednou provždy!


  • Prorazte si cestu skrz nové světy a nepřátele jako jeden ze čtyřech nových Vault Hunters. Každý Vault Hunter má svůj unikátní strom schopností.
  • Hrajte na vlastní pěst, anebo se svými přáteli v multiplayeru.
  • Silný příběh, plný svojských postav, epických nepřátel a boss fightů. Hráči se mohou těšit na ještě větší a bohatší svět, posilněné prvky RPG a intenzivní zápasy vozidel.

     

Související produkty (1)


Recenze na Borderlands 3

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.