FIFA 17 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA FIFA 17 - PS4FIFA 17 - PS3FIFA 17 - XBOX 360
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 376121
ElectronicEN dabing

FIFA 17 [XBOX ONE]


FIFA 17 je dalším pokračováním legendární série. Můžete očekávat nové změny ve hře mechaniky, jednodušší kontroly, nové pokuty a samozřejmě lepší grafiku. Hra nabízí všem fanouškům oblíbených herních režimů, jako je FIFA Ultimate Team, kde si můžete sbírat karty se slavnými hráči a vytvářet sny nebo FUT Draft, kde si můžete vybrat z pěti nabízených karet, tým a soutěží v turnaji na vyřazování z provozu pro osm hráčů s cenami. Můžete také očekávat nové karty od legendárních hráčů a samozřejmě všechny zimní i letní změny v týmech od posledního fotbalového roku.

Hra FIFA 17 bude spuštěna na novém Frostbite engine. Bude také představovat kompletní novinku ve formě režimu pro jednoho hráče. Bude se jmenovat"Cesta" a v roli Alexa Huntera bojujete na vrchol fotbalové slávy. Půjdete s ním od začátku velkého talentu v menších klubech, přes hledání manažera a nového klubu až po plný summit.

Kompletní inovace způsobu, jakým si hráči myslí a pohybují, fyzické interakce se svými protivníky a útočné útoky vás zavedou do pozice úplné kontroly nad každým okamžikem na trávníku.

Užijte si společenskou síť fotbalu. Získejte odměny, získávejte úrovně, užívejte si výzvy a připojte se k novým či starým přátelům. Vše ve hře FIFA 17 se měří a sděluje prostřednictvím fotbalového klubu EA SPORTS. Fanoušci dostávají odměny, aby odemkli položky z katalogu fotbalového klubu a vytvořili si pověst pro získání 100 úrovní. Příběhy ze skutečného světa pohánějí EA SPORTS Football Club napříč obyčejnými výzvami, tak aby FIFA 17 vypadala, zdála se, ale také odehrávala se jako reálná fotbalová sezóna.

Zažijte na vlastní kůži Premier League-poprvé v historii série FIFA budete žít svůj příběh jako rostoucí hvězda, Alex Hunter. Hrajte v každém klubu v Premier League, kde se setkáte s autentickými manažery a nejlepšími hráči na planetě. Zažijte úplně nový svět v hře FIFA 17 , jak budete sledovat emoční ztráty a výhry vašeho klubu.



Recenze na FIFA 17

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.