FIFA 17 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA FIFA 17 - PS4FIFA 17 - XBOX ONEFIFA 17 - PS3
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 404965
ElectronicEN dabing

FIFA 17 [XBOX 360]

FIFA 17je dalším pokračováním legendární série. Můžete očekávat nové změny v herních mechanikách, jednodušší ovládání, nové finty a samozřejmě lepší grafiku. Hra nabízí všechny fanoušky oblíbené herní módy, jako například FIFA Ultimate Team, ve kterém můžete sbírat kartičky se slavnými hráči a skládat si z nich tým snů, nebo FUT Draft, kde máte možnost si vybírat z pěti nabízených kartiček hráčů, poskládat si z nich super tým a soupeřit ve vyřazovacím turnaji pro osmi hráčů o ceny. Také můžete očekávat nové karty legendárních hráčů a samozřejmě všechny zimní a letní změny v týmech z posledního fotbalového roku.

Kompletní inovace způsobu, kterým hráči myslí a hýbou se, fyzické interakce se soupeři a exekuce při útocích, Vás uloží do pozice kompletní kontroly každého momentu na trávníku.

Užijte si sociální síť fotbalu. Získávejte odměny, získávejte úrovně, užívejte si výzvy a spojte se s novými či starými přáteli. Vše ve hře FIFA 17je měřeno a komunikovány přes EA SPORTS Football Club. Fanoušci získávají odměny, kterými si odemknou předměty z katalogu Football Club a budují si pověst při tom jak získávají 100 úrovní. Příběhy ze skutečného světa pohánějí EA SPORTS Football Club napříč obyčejnými výzvami, tak aby FIFA 17vypadala, zdála se, ale také odehrávala se jako reálná fotbalová sezóna.



Recenze na FIFA 17

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.