FIFA 19 CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA FIFA 19 CZ - PS4FIFA 19 CZ - XBOX ONE
Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 385427
ElectronicCZ titulky

FIFA 19 CZ [PC DVD]


Ke každé předobjednávce připravujeme překvapení!

FIFA 19 díky Frosbite engine smazává rozdíl mezi virtuálním a skutečným světem. Těšte se na autentických fotbalistů, kluby i atmosféru na stadionech. Pohyb díky technologii Real Player Motion otevře cestu k dramatickým momentem v úžasné atmosféře nejznámějších stadionů světa. Jedna se o největší pokrok v inovaci herního systému v historii série. V pokračování režimu Cesta, se Hunter v doprovodu mnoha hvězd vydává na cestu za titulů v Lize Mistrů. V režimu FIFA Ultimate Team přicházejí ikony FUT, mezi nimiž nechybí mnohé legendy a také Liga mistrů!
Nové animace pohybů a zakončení nabídnou další plynule způsoby střelby nohama i hlavou a znásobí tak možnosti gólových šanci za dramatičtějších okolnosti. Můžete se těšit na vylepšený režim"The Journey", který pokračuje v úspěšné sérii a tentokrát přichází s nejslavnější fotbalovou soutěží, Ligou Mistrů.
  • Technologie Real Player Motion je hlavním zdrojem dokonalejšího pohybu každého hráče.
  • Jedinečná identita, vlastnosti a osobnosti skutečných hráčů se poprvé objeví v jejich virtuálních provedeních.
  • Nový propracovaný systém driblování klade důraz na vaše reakce a výbušnost.
  • Vylepšené poziční chování hráčů zajišťuje rovnoměrně rozmístění týmu na hřišti a poskytuje více příležitosti k četbě hry v čase a prostoru.
  • FIFA 19 obsahuje bohatou škálu známých taktik některých světových klubů. Vždy když si zvolíte novy klub nebo jiného soupeře tak pocítíte změnu v defenzivní i ofenzivní činnosti.
  • Nové střídání, založené na aktuálním průběhu hry, vám umožní poslat na trávník čerstvého hráče bez přerušení zápasu.
  • Realistické pohyby slunce po obloze, typické objekty vedle hrací ploše, transparenty jednotlivých klubů a stadionů, adaptivní komentář a změny v kvalitě trávníku, to vše vdechuje život vašim fotbalovým zážitkem ve FIFA 19 .
  • Režim Journey i FUT přicházejí s Ligou mistrů.


  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabing

    Recenze na FIFA 19 CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.