FIFA 21 CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA FIFA 21 CZ - PS4FIFA 21 CZ - XBOX ONE
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 409287
ElectronicCZ titulky

FIFA 21 CZ [PC DVD]


Vyhrávejte jako jeden v EA SPORTS FIFA 21 pro PlayStation 4, Xbox One a PC. Užijte si nové možnosti, jak spojit síly a předvést svůj styl na ulici i na stadionu. FIFA 21 s podporou enginu Frostbite přináší novinky, díky kterým si budete moct naplno vychutnat společná vítězství v režimech VOLTA FOOTBALL a FIFA Ultimate Team, užít si novou úroveň realistištějšího herního systému, který Vás odmění za kreativitu a kontrolu, a možnost postarat se o každý aspekt v režimu Kariéra a zkusit bezkonkurenční autentičnost zaručující nejrealističtějšího vizuálního fotbalu.
Hratelnost
Vytvořte si více gólových příležitostí než kdykoliv předtím díky celkem novým dynamickým útočným systémům v rámci doposud nejinteligentnější hratelnosti v sérii FIFA.
Ve FIFĚ 21 se velkého zlepšení dočkali inteligence hráčů a rozhodování v situacích s míčem i bez něj. Výsledek je realističtější informovanější pohyb, intenzivnější situace 1 na 1 a vytvoření podmínek pro fantastický fotbalový zážitek, která Vás odmění za kreativitu a kontrolu po celém hřišti.
fifa2121

Agilní dribling - Ve fotbalu můžou situace 1 na 1 vyústit v brankové příležitosti, které určí tempo střetnutí. Ve hře FIFA 21 budete moct díky systému obratného driblingu více nástrojů, jako přejít přes obránce. Díky rychlé práci nohami získáte větší kontrolu a odezvu pro držení míče a vytvoření prostoru v situacích jeden na jednoho. Nová finta s překutálením míče anebo překutálením míče s naznačením otočky rozšíří Vaše možnosti, jak se rychle probojovat přes obránce.
Systém inteligentní půjčené hry - Schopnost být ve správný čas na správném místě pro přebrání míče, vložení nohy do klíčové přihrávky soupeře anebo k obrannému zákroku odvracejícímu gólovou pohromu odlišuje nejlepších fotbalisty světa od ostatních. Systém inteligentní půjčené hry ve FIFA 21 zlepšuje chování virtuálních fotbalistů, který po vzoru svých skutečných soupeřů chápou prostor a čas na hřišti. Nejlepší fotbalisti proto lépe předvídají hru, inteligentněji se pohybují po trávnících a hledají výhodnější postavení. Špičkoví útočníci se nebudou pouštět do agresivních náběhů a pohlídají si ofsajdovou linii podle postavení posledního obránce, tvůrcové hry si budou hledat prostor k operování mezi řadami, zatímco nejlepší obráncové budou efektivněji blokovat dráhy přihrávek, co soupeřům stíží vytváření gólových příležitostí.
Kreativní náběhy - FIFA 21 Vám dá do ruky nové nástroje, jak ovlyvňovat pohyb spoluhráče bez míče. Jde o revoluci ve vytváření útočných situací poskytujíc další způsoby, jak prolomit soupeřovu obranu.
Přirozený systém kolizí - Propracovaný systém kolize hráčů a jejich pohybů zpřístupnil úplně nové animace vytvářející plynulejší vzájemné interakce po celém hřišti. Ve hře FIFA 21 se budou klíčové fotbalové momenty bojů o míč ve středu pole a útočných duelů rozhodovat plynuleji než kdykoliv před tím, mezi hráči bojujícími o míč tak bude docházet k přirozenějším střetnutím.
Režim tvrdé konkurence - Do hry byl implementovaný režim tvrdé konkurence, ve kterém se kladlo za cíl napodobit herní styl nejlepších hráčů FIFA. Na legendární a ultimátní náročnosti Vás tak čekají ještě náročnejší soupeři, kteří budou lepší využívat fotbalové finty a triky, typů driblingu i taktických možností.
Základy fotbalu - Podle zpětné vazby od komunity se propracovali něktoré základní aspekty série FIFA, čím se vylepšila celková hratelnost:
  • Lepší chápání prostoru postavení protihráčů se pozitivně odrazí na kvalitě přihrávek.
  • Nový systém blokování ve FIFA 21 přináší vyváženější vyústění zablokovaných střel a centrů ze strany obránců.
  • Rychlejší reakční doba umožňuje hráčům lepší se dostat z náročných situací, kdy jsou pod tlakem soupeři.
  • Převezměte plnou kontrolu nad střelami a nahrávkami hlavou díky manuálním hlavičkám s jejich pomocí pošlete míče přesně tam, kam míříte.
    Režim Kariéra
    Postarejte se o každý aspekt v režimu Kariéra zásluhou novinek, které rozšiřují Vaše možnosti při zápasech, přestupech i tréningu, takže máte větší kontrolu nad cestou svého týmu na vrchol. Na trénerskou dráhu se můžete vydat jednoduššeji než kdykoliv předtím.
    Interaktivní zápasové simulace - Vyzkoušejte úplně nový způsob odehrání sezóny s pomocou interaktivní zápasové simulace. Jde o obří skok v oblasti interaktivity herního systému, se kterým máte kontrolu nad výsledkem každého zápasu. Naskakujte do zápasů a zase pryč kdykoliv během 90 minut a ovládejte aktuálné dění, anebo se zaměřte jen na klíčové momenty včetně penalt a pokutových kopů a díky novým kontextovým příkazům otočte výsledek ve váš prospěch. Vylepšené zápasové informace vám také umožní přesně reagovat na dění zápasů a dělat změny přímo ze simulace na základě statistik ze střetnutí a výkonů, a kondice hráčů.
    Vývoj hráče - Díky propracovanému systému rozvoje máte nyní větší vliv na fotbalový růst vašich hráčů. Udělejte z pravých obránců pravá křídla, z defenzivních záložníků střední obránce nebo zkrátka zaplňte mezery v sestavě. Sledujte změny ve vlastnostech hráčů během tréningu, ať už máte přehled o tom, jak se váš tým zlepšuje.
    Aktívní tréning a zápasová praxe - Do hry se implementoval nový atribut zápasové praxe, jde o vlastnost, která udává, s jakou pravděpodobností hráči uspějí v těch nejdůležitějších momentech zápasu. Zvyšte zápasovou praxi svých hráčů v rámci nového aktivního tréningového systému, který vám umožní nastavovat skupinové tréningové jednotky zvyšující pravděpodobnost, že vaši útočníci promění velké šance anebo obráncové předvedou úspešný klíčový zákrok.
    Plánování týdenního rozpisu - Vytvořte vašemu týmu tréningový plán pomocí nového systému správy aktivit. Rozhodněte se, kdy trénovat a kdy během týdne odpočívat, protože správná rovnováha mezi zápasovou praxí a morálkou a kondicí vašich hráčů rozhoduje o tom, jestli následující zápas vyhrajete, nebo prohrajete.
    Systém zpětné vazby hráčů - Nový systém se postará o vizuální indikaci připravenosti vašich hráčů na nadcházející zápas, takže budete na první pohled vědět, jak jsou na tom po stránce morálky, zápasové praxe a kondice. Podívejte se, kteří fotbalisti jsou ve špičkové formě a připravení jít do akce, komu by prospěl další tréning nebo kdo si potřebuje odpočinout a nabrat síly. Taktéž tu uvidíte vliv na herní statistiky, pokud hráče postavíte na jiný než preferovaný post, takže jednoduššeji vyberete pro jednotlivé zápasy nejlepší možnou jedenáctku.
    Vylepšené chování soupeřů řízených hrou - Vylepšené chování soupeřů řízených hrou znamená, že protivník se bude v útoku i v obraně chovat inteligentněji. Díky novým systémům se umělá inteligence lépe rozhoduje při bránění vašich hráčů, obranných zákrocích, přihrávkách nebo driblingu. Běhom jednotlivých zápasů tak očekávejte další výzvy snižující monotónnost zápasů v průběhu vaší kariéry.
    Nové přestupné možnosti - Vylepšený realizmus na poli přestupů nabízí týmům ovládaným skutečnými hráči i hrou nové způsoby angažování hráčů. Uzavřením dohody o hostovaní s následnou opcií s volitelnou nebo povinnou provizí z pozdějšího prodeje pro váš tým nového talentovaného hráče a reagujte na nabídky trénerů řízených hrou ohledně výměny fotbalistů.
    Nová početná nastavení - Upravte si kariérní režim pomocí nových možností počátečního nastavení. Veďte realističtější jednání o získání posil z přestupového trhu zásluhou prvku Autentické přestupy nebo rozpočet týmu po jeho převzetí navyšte pomocí finanční injekce, která vám pomůže s vybudováním kvalitního mužstva.
    Rozšírené ligové motivy - Užijte si větší autentickost díky rozšířeným motivům konkrétních lig pro některé z nejprestižnějších a nejhranějších soutěžích na světě, se kterými se teď v režimu Kariéra potkáte ve větší míře - včetně UEFA Champions League a CONMEBOL Libertadores.

  • Byla vyhlášená nejlepší jedenáctka roku - Team Of The Year. Jde o výběr nejlepších hráčů za posledních 12 měsíců. Lidé z celého světa nominovali 70 hráčů pro svůj vysněný tým. Při příležitosti vyhlášení TOTY XI budou v režimu FUT vydané speciální předměty (hráči) s nejvyšším hodnocením celé sezóny, aby se oslavily jejich neuvěřitelné výkony za posledních 12 měsíců.

    Každý hráč, který si zakoupí titul FIFA 21 na PS4 nebo XBOX ONE má možnost BEZPLATNĚ titul upgradovat na Gen5 konzoly (tzn. PlayStation 4 --> PlayStation 5 nebo XBOX ONE --> XBOX SERIES X) až do vydání titulu FIFA 22. K bezplatnému upgradu potřebujete jen fyzický disk pro stáhnutí titulu FIFA 21. V krátkosti to teda znamená, že pro upgrade je potrebné vlastnit Gen5 konzoli s mechanikou.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na FIFA 21 CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.