Grip Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Grip - PS4
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 384312
WiredEN dabing

Grip [NSW]


Hra inspirovaná hrami Rollcage z let 1999 a 2000, Grip je nová značka nové generace. Návrat k hardcore bojovým závodům plným těžké artilérie v plné rychlosti, hra je intenzivním smyslným zážitkem.
Hra plně využívá potenciál Unreal Engine 4, Grip vás vezme na divokou jízdu do nostalgické minulosti a zároveň se opírá o nadupanou sci-fi verzi budoucnosti.


  • Bláznivé rychlosti až do 700 km/h, zatímco jezdíte na zemi, stěnách či stropě. Vše an co dostanete pneumatiky vás udrží. Design a fyzika vozidel také umožňuje jezdit dál i po převrácení se.
  • Jezděte na různých planetách. Od nepřátelských zmrzlých světů, po mimozemské města. Všechny tratě budou různé a hlavně plné objektů, které můžete zničit a použít proti nepřátelům. Každá trať nabízí několik možných cest, takže pro výhru musíte využít všechny smysly.
  • Vyberte si z řady ozbrojených vozidel vyrobených společnostmi z celé galaxie. Každé vozdilo má jiné přednosti, některé jsou rychlé a agilní, jiné jsou zase obrovské a těžké. Po výběru si můžete vozidlo dále přizpůsobit podle vlastních představ. Na tratích můžete nasbírat nejbláznivější škálu zbraní a posílení. Tvůrci hry mají v plénu nadále vytvářet úchvatné a nevídané zbraně, takže jim můžete zaslat vaše nápady a možná ve hře uvidíte právě vaše zbraně.
  • Při hře vás bude provázet řada různých elektronických stylů hudby.


  • Související produkty (1)


    Recenze na Grip

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.