Indivisible Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Indivisible - PS4Indivisible - XBOX ONE
Cena s DPH
549 Kč
Cena bez DPH: 454 Kč
 
 
Kód produktu: 404626
505EN dabing

Indivisible [NSW]


Indivisible je akčná RPG plošinovka v pěkném, energickém světě. Hra vypráví příběh o Ajne, nezbednici s dobrým srdcem, které život se změní v chaos když zaútočí na její domov a zároveň se v ní probudí mysteriózní síla. Odhodlaná najít odpovědi, Ajna se vydá na úlohu poznání světa, jeho obyvatel a ultimátně i sama sebe.
  • Napříč Ajninou výpravou, střetne více než 20 inkarnací, lidí, kteréch může do seba absorbovat a manifestovat pro boj po boku s ní. Vlyvem 2D animací, Lab Zero vdechne život do těchto postav, všechny inspirované kulturami a mytologiemi, každá s jejich vlastními příběhy.
  • Spolu s její schopností absorbovat postavy, Ajna taktéž zjistí, že může meditovat a vejít do mysteriózní dimenze formující se v její mysli. Když ji najde, Ajnin vnitřní svět se stane centrálním středem hry, kde se nachází většina úloh, vylepšení a ukládacích funkcionalit. Jednoduše stisknutím tlačítka pošlete Ajnu do tohto světa, co ušetří zbytečné cesty zpět do míst.
  • Straťte se v ohromujícím soundtracku od legendárního japonského herního hudebního skladatele Hirokiho Kikuta, který je zodpovědný za úchvatné soundtracky ke Secret of Mana, Seiken Densetsu 3 (Secret of Mana 2), Soukaigi a Koudelka, mimo jiných.

Související produkty (1)


Recenze na Indivisible

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.