Maneater Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Maneater - PS4Maneater - PS5Maneater - Xbox Series X|SManeater - XBOX ONEManeater - NSW
Cena s DPH
719 Kč
Cena bez DPH: 594 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 405607
DeepEN dabing

Maneater [PC DVD]

Jste žralok!

Zažijte ultimátní fantazii jako největší predátor moří-obří žralok! Terorizujte vodní cesty u pobřeží. Roztrhejte plavců a potápěčů na kusy, dejte lidem důvod se vás bát. Vžijte se do role a upravte si vašeho žraloka s různými vylepšeními. Vyviňte si různé části vašeho těla nebo napumpujte v sobě divokost a začněte vztekle krmení.

Maneater je akční RPG pro jednoho hráče, odehrávající se v Gulf Coast drsných vodách. Bojujte o přežití v otevřeném oceánu, bažinách a řek kde nebezpečí číhá na každém rohu. Ponořte se do živého světa plného nebezpečí a odměn. Prozkoumejte potopené vraky, schovávejte se v močálech, nebo se prostě plujte v otevřeném oceánu hledajíc vaši oběť, která vás zcela zasytí. K dispozici máte pouze váš důvtip, čelisti a možnost vylepšit se tím, že se krmíte. Vše je na menu ... zabijte nebo buďte zabiti.

Maneater představuje příběh žraloka, který se chce pomstít za vraždu jeho matky rukama "Scaly" Peteovi. Moria nejsou dostatečně velké pro oba, dokud se blíží ke finální konfrontaci. Scaly Pete je rybář, který byl vychován na příbězích jako jeho otec byl zabit velkým bílým žralokem. Žraloci neměli před jeho otcem žádné slitování, proto on na oplátku neukáže těmto zvířatům žádnou milost a uloví jejich vždy když je najde.

  • Jezte, objevujte a vyviňte se ve světě otevřeného RPG.
  • Přejděte příběhovou kampaň vytvořenou Chrisem Parnellem (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick a Morty).
  • Krmte se na lidech, konzumujte živiny a najděte vzácné žraločí poklady abyste vyvinuli dále jak to příroda chtěla.
  • Prozkoumejte 7 velkých regionů včetně bažin, rezortových pláží, industriálními přístavy, otevřeným oceánem a jiného. Zažijte živý svět s úplným cyklem dne a noci.
  • Odemkněte různé evoluce, které vylepší vašeho žraloka během vašeho postupu kampaní.
  • Hunter Parties a Bounty System-boj proti různým typům lovců od malých loveckých loděk po silnou pobřežní stráž.



  • Recenze na Maneater

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.