NHL 19 CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA NHL 19 CZ - PS4
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
 
Kód produktu: 385782
ElectronicCZ titulky
 
Chceš ušetřit 210 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

NHL 19 CZ [XBOX ONE]

Ke každé předobjednávce získáte DLC, které Vám poskytne 1 HUT balíček po dobu pěti týdnů od vydání hry, skin na ovladač a velkou A1 mapu všech klubů působících v NHL!


NHL_19_darceky


S hrou NHL 19 se hokej vrací ke kořenům pod širé nebe. Zahrajte si na venkovních kluzištích a v rámci nových i staronových režimů se vydejte na cestu z místního zmrzlého rybníka až mezi profesionály. Změřte si síly proti více než dvěma stovkám největších hokejových legend včetně Waynea Gretzkyho, o kterých autentické ztvárnění se stará nejmodernější technologie Real Player Motion. Technologie RPM přináší výbušné bruslení s rychlou akcelerací a vylepšenými reakcemi ovládání. Díky novému kolizního fyzickému systému se můžete také těšit na větší a drsnější nárazy.
Hra NHL 19 představuje World of Chel, vylepšené herní centrum nových a staronových režimů k přizpůsobování vlastního hráče, se zjednoducjú pod jeden systém odměn. Navrhněte si postavu a postupným hraním získejte další vybavení a více než 900 nových možností vlastní úpravy vzhledu postavy, včetně oblečení; jako například mikiny s kapucí, pleteného zimního svetru a dalších. Vyjádřete váš styl pomocí jedinečného vzhledu a přizpůsobte si hru prostřednictvím nových hráčských tříd a unikátních vlastností, díky kterým získáte úplnou svobodu v tom jak budete ve hře vypadat a hrát.
Přicházejí legendy
NHL 19 představuje více než 200 legend z různých období hokejové historie. Zahrajte si proti největším hokejistou všech dob včetně Waynea Gretzkyho. Ve hře NHL 19 se také objevují týmy hrdinů, které spojují nejlepších hráčů minulosti a současnosti. Těšit se tak můžete na parádní souboje mezi současnými superstars a legendami z historie hry. V režimech pro jednoho i více hráčů máte nyní historii na dosah ruky. Vytvořte si vlastní tým a vrhněte se do bojů s nejlepšími z nejlepších.
  Výbušné bruslení

Do série EA Sports NHL přicházejí nejmodernější animační technologie Real Player Motion. Technologie RPM přináší výbušné bruslení s rychlou akcelerací a vylepšenými reakcemi ovládání na celém kluzišti. RPM využívá zcela nový fyzikální systém kolizí, díky kterému se můžete těšit na větší, drsnější a pestřejší hity. NHL 19 vypadá lépe, hraje se lépe a zásluhou dvojice zcela nových technologických systémů nabízí komplexnější hokejový zážitek.
Vítejte pod širým nebem

Hokej se vrací ke svým kořenům na zamrzlé rybníky. Úplně poprvé v historii série se můžete vydat na zamrzlý rybník a zahrát si s ostatními v rámci režimů EA SPORTS Hockey League, NHL Threes, Play Now a zcela nových režimů NHL ONES a Pro-Am. V režimu NHL ONES se s dalšími dvěma hráči utkáte v souboji jeden proti jednomu proti jednomu (1v1v1). Ukažte vaše schopnosti a kreativitu aniž vás svazovaly pravidla, přerušování hry, či jiná omezení. Zvítězte, zahrajte si v nových lokalitách a staňte se králi vnějšího hokeje.
Vyjádřete svůj styl
Vynikejte na ledě ve hře NHL 19 díky více než 900 různých úpravám pro vašeho vlastního hráče. Více než kdy předtím máte svobodu v tom, jak budete na ledě vypadat. Úplně poprvé se můžete obléci ve stylu lapadlových hokeje nebo do každodenního oblečení včetně mikiny s kapucí, bundy, svetru a dalších kousků. Vystavte na odiv vaši osobnost odvážnými designy a barvami. K přizpůsobení herního stylu vám poslouží nové herní třídy a hráčské vlastnosti. NHL 19 vám přináší svobodu ve vytvoření hráče, kterým jste vždy chtěli být.
World of Chel
World of chelát, který je evolucí oblíbeného režimu EA SPORTS Hockey League, představuje jednotný systém postupu úprav pro vašeho vlastního hráče v nových ale i staronových režimech. Získejte vybavení a jedinečné specializace použité na vaši postavu mají po novém dopad napříč celým režimem World of Chel, včetně režimů NHL Threes-drop-in, NHL ONES, Pro-Am a EASHL. Ještě nikdy jste neměli k dispozici bohatší možnosti úprav vzhledu, výkonů a herního stylu v rámci vytvořeném týmu s praiteľmi, jako je tomu v letošním pokračování série.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Související produkty (1)


Recenze na NHL 19 CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.