RIDE 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA RIDE 2 - PC DVDRIDE 2 - PS4
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 355959
PQubeEN dabing
 
Chceš ušetřit 160 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 329 Kč

RIDE 2 [XBOX ONE]


Očekává Vás špička nejslavnějších značek motocyklů, se kterými budete závodit v unikátní videohře a které světu ukáží svůj potenciál. Více než 200 motocyklů bude v roli protagonisty nové kapitoly této dlouho očekávané hře závodů na dvou kolech. Pociťte adrenalin, který Vám bude kolovat v žilách a postavte se nejhrozivější zatáčkám s vášní, zda lehkostí profesionálního jezdce.

Hra RIDE2 bude zahrnovat nejdivočejší a nejvzrušivější tratě všech dob. Tratě na venkově, ve městech, GP, silniční závody, závody Motard a Drag: postavte se nejdrsnějším druhém cest a na všech zanechte stopu pneumatik.

Hra RIDE2 nabízí 12 herních módů, což Vám zaručí dlouhotrvající a především hlavně zábavný herní zážitek. Startujte na královny všech tratí, Nürburgring, jezděte klasický motokrosový styl, závodíte napříč klikatými tratěmi, skoky, parabolickými zatáčkami a závoďte ve speciálních slalomu mezi kužely. Ale dávejte si pozor! Musíte být velmi rychlí a precizní, pokud budete chtít porazit vašich soupeřů, protože při závodech se čas nezastavuje!


  • Více než 200 modelů motocyklů.
  • Nové kategorie jako legendární 2 Strokes, Supermotos a Café Racers.
  • 30 různých tratí s různorodou topografií.
  • 18 z nejdůležitějších světových výrobců motocyklů.
  • Více než 1200 přizpůsobitelných částí a více než 600 různých emblémů, či znaků, které můžete využít k transformaci motocyklu dle Vašeho stylu.
  • Nové sociální vymoženosti a noví přátelé pro kompletní herní zážitek.




  • Recenze na RIDE 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.