RIDE 4 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA RIDE 4 - PC DVDRIDE 4 - PS4RIDE 4 - PS5
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 409460
MilestoneEN dabing

RIDE 4 [XBOX ONE]


Jste připravení na dokonalý soutěžní herní zážitek pro fanoušky jízdy na dvou kolech? RIDE 4 ve Vás zapálí soutěžního ducha díky stovkám motorek, náročných tratí a úplně nové úrovni realismu. RIDE 4 je reálný zážitek!
Vyberte si z 176 oficiálně licencovaných motorek a závoďte na 30 tratích z celého světa, důkladně vytvořených s mimořádným ohledem na detail. Od CAD po laserové 3D skenování, všechny prvky byly vytvořeny tak, aby přesně zachytili i ten nejmenší detail a Vy jste si tak mohli užít ty nejlepší závody na dvou kolech všech dob.
Naskočte do úžasného a dynamického dobrodružství, které se řídé podle Vašich rozhodnutí, a vyberte si vlastní cestu z regionálních soutěží až do profesionálních lig. Předveďte svoje jízdní schopnosti v náročných závodech, ve zkouškách zdatnosti, během cvičných dní a v obrovské sadě etap. Dokonce se můžete stát oficiálním testerem těch nejslavnějších výrobců!
RIDE 4 přináší dynamický systém počasí a kompletní cyklus dne a noci. Užijte si závody v novém světle a dokažte, že jste ten nejlepší závodník za jakýchkoliv podmínek. Úplně poprvé Vaši houževnatost prověří režim Endurance s animovanými boxy a dlouhými závody.
Hra představuje A.N.N.A. (Artificial Neural Network Agent), revoluční neurální systém umělé inteligence založený na strojovém učení. Závoďte proti rychlejším, chytřejším, přesnějším závodníkem a soutěžte s umělou inteligencí, která je lidštější než kdykoliv předtím!
Vyberte si z množství oficiálních značek oblečení pro Vašeho závodníka a přizpůsobte si motorky esteticky i mechanicky. Upustěte uzdu fantazi a navrhněte si vlastní helmu, kombinézu i vzhled motorky díky novému grafickému editoru. Až budete hotoví, podělte se o Vaše výtvory online anebo si prohlédněte ty nejlepší designy od komunity.
Užijte si ten nejkompletnější online zážitek pro více hráčů bez lagů díky dedikovaným serverům.


Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Xbox Live Gold!

Online multiplayer vyžaduje připojenie k síti internet!


Recenze na RIDE 4

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.