The Crew 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Crew 2 - PC DVDThe Crew 2 - XBOX ONE
Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 378559
UbisoftEN dabing
 
Chceš ušetřit 80 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 459 Kč

The Crew 2 [PS4]


Nejnovější díl revoluční série, Crew 2 zachycuje vzrušení americké motoristiky v jednom z nejnapínavějších otevřených světů. Užijte si neomezený pozemní, mořský a vzdušný průzkum. Všechny druhy závodníky se setkávají pro závody v různých disciplínách. Přidejte se k nim ve vysoce oktanové závodech a sdílejte všechny úžasné momenty se světem.


Létejte a dělejte otočky v mlze a oblacích nad zasněženými skalnatými horami, palte gumu v bočních uličkách města New York, prožeňte se řekou Mississippi a prozkoumejte každé zákoutí Grand Canyon. Jezděte na vysněných hyper automobilech, na nejznámějších amerických motocyklech a obsadíte nejrychlejších akrobatických letadel a motorových člunů pro pokoření výzev v neomezených amerických územích.


Přidejte se ke čtyřem různým rodinám závodníků z celé země. K pouličním a profesionálním závodníkem, off-road expertem a jezdcem Freestyle. Dodají vám nová vozidla a představí vám unikátní kulturu a disciplíny. Díky závodům a náhodným setkáním si vylepšíte styl jízdy, posbíráte a přizpůsobíte si vysněné vozidla a užijete si je v vysoké kvalitě.


Hra Crew 2 je plná personálních výsledků a unikátních momentů, které můžete sdílet s ostatními. Po dosažení něčeho to bude uloženo a ostatní hráči budou pokoušet to dosáhnout také. Tímto se vytvoří celá řada výzev pro všechny hráče.




Hra vyžaduje připojení k síti internet!
Hra vyžaduje členství PS Plus!


Recenze na The Crew 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.