Torchlight 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Torchlight 2 - PC DVDTorchlight 2 - PS4
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 408124
GearboxEN dabing

Torchlight 2 [XBOX ONE]


Torchlight je zpět a přichází na konzole! Cenami ověnčené akční RPG, vítěz Game Developer's Choice Award for Best Debut of 2009, se vrací do vašich domovů.


Torchlight 2 je naplněné až po okraj náhodnými úrovněmi, nepřáteli a lumpy. Torchlight 2, který zachytil původní chuť a vzrušení, rozšiřuje svět a dodává funkce, které hráči nejvíc hledali, včetně online multiplayeru. Osud světa je opět ve Vašich rukách.


  • Se čtyřmi třídami, ze kterých si můžete vybrat, budete mít na dosah ruky různé styly hry. Každá třída se může hrát jako muž nebo žena, a robustní sady zručností a rozmanitost vybavení dávají spoustu příležitostí na jedinečné sestavení s dalšími přizpůsobenými kosmetickými prvky a vzhledem, aby Váš hrdina vynikl.
  • Co-op mulitplayer online pro 4 hráče. Experimentujte se synergií hrdinů a vezměte s sebou nejsilnejší protivníky pro tu nejúžasnější kořist na světě.
  • Prozkoumejte rozlehlé nadsvětí a mnohá města ve Vilderanu. Probojujte se deštěm, sněhem ve dne i v noci. Vždy když hrajete, čeká na Vás něco nové. Nové rozložení světa, cesty, ale i monstra.
  • Ve hře New Game Plus hra neskončila, dokud ty nepovíš, že je konec. Jen co jste porazili primární kampaň Torchlight II, můžete začít znova se stejnou postavou pro podstatně větší výzvu. Zachováte si všechny zručnosti, zlato a výstroj, na které jste tak tvrdě pracovali!
  • Každá platforma obsahuje exkluzivní domácí zvíře. 'Faerie' na PS4, 'Molten Imp' na Xbox One.

    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Xbox Live Gold!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Recenze na Torchlight 2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.