Wasteland 3 (Day One Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Wasteland 3 (Day One Edition) - PC DVDWasteland 3 (Day One Edition) - PS4
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 405205
DeepEN dabing
 
Chceš ušetřit 80 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 409 Kč

Wasteland 3 (Day One Edition) [XBOX ONE]

RPG série, která byla průlomová pro post apokalyptistický žánr se vrací v novém titulu Wasteland 3. Následujíc kritiky uznávanou hru, vítězka Game of the Year soutěže Wasteland 2, Wasteland 3 vezme hráčů z radioaktivního tepla Amerického jihozápadu do nukleární zimy v Coloradu.

Jste pouštním Rangerem, bojujícím za prohrávající stranu Arizony, když tu sebe zvolený patriarcha Colorada vám slíbí pomoc pokud vy mu vypomôžete s prací, kterou může svěřit pouze cizinci-vysvobodit kraj z ambici jeho tří krve chtivých dětí.

Proto cestujete ze spalujících pouští do zamrzlých hor a začínáte znovu, postavíte si základnu, najdete si vozidlo, které vydrží tyto kruté podmínky, vytrénujete nováčků a probojujete se napříč nebezpečnou divočinou-vše během toho jak se rozhodujete komu věřit v této zemi zničenou korupcí, intrikami , bojujícími frakcemi, šílenými posluhovači kultu, gangy hrdlořezů a trpkou sourozeneckého rivalitou. Nejste si vůbec ani jistý, zda můžete věřit patriarchovi, ale protože drží osud Arizony v jeho rukou, můžete ho zpochybňovat?

Zachránit Colorado nebude jednoduché, ale Arizona se spoléhá na to, že to zvládnete ... takže to nepokašlite.

  • Wasteland 3 je RPG kde kontrolujete celou partu postav s zaměřením na komplexní příběh, interakce postav a světa, a strategického boje.
  • Obsahuje hluboký a zajímavý příběh, který využívá nový dynamický dialogový systém a zcela nadabované texty vnesou fanoušky série také jako nové hráče do hry ještě více než předtím.
  • Děj se odehrává v divoké zemi zamrzlého Colorada, kde přežít je obtížné a šťastný konec není nikdy garantován. Těžké morální rozhodnutí budou zkoušet hráčů a budou je nutit dělat oběti, které změní herní svět.
  • Dopravní prostředky, hrozby z okolního prostředí a předělán, dynamičtější systém akcie jsou pár z nových prvků vylepšených na základě Wasteland 2 hlubokého taktického tahového boje a unikátního designu setkání.
  • Detailní systém vytváření postav a různých schopností nabízejí hluboké přizpůsobení vaší posádky až 6 Rangerů, přesně podle vašeho herního stylu.
  • Hrajte ve hře jednoho hráče nebo s kamarádem v příběhové hře kooperace. Vaše rozhodnutí ovlivní zda máte otevřené nebo zavřené šance na určité mise, zóny, příběhové linie a dalšího.




  • Recenze na Wasteland 3 (Day One Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.