Zombi Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Zombi - PC DVDZombi - XBOX ONE
Cena s DPH
419 Kč
Cena bez DPH: 346 Kč
 
 
Kód produktu: 342507
UbisoftEN dabing
 
Chceš ušetřit 160 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Zombi [PS4]

Londýn padl. Jste připraveni? Přichází Poslední pohroma. Bylo to předpovězeno. Podruhé v historii zahalila Londýn nákaza mlhou smrti. Zvon Big Benu se rozeznívá, když tisíce nepřipravené umírají, nebo, což je ještě horší, jsou nakažené nemocí, která je horší než smrt.

Stále dýcháte, alespoň prozatím, ale jak dlouho prožijete v bludišti londýnských ulic a podzemní kanálů, opuštěný okolním světem a obklopen infikovanými? Hrozné zbytky lidstva, zpustošené nákazou, se hemží v ulicích a číhají za každým rohem na Vaše čerstvé maso!

Hororový zážitek ze hry Zombie byl inovován pro konzole nové generace a PC a díky výkonu nejnovější generace hardwaru Vám hra Zombi přináší novou úroveň hrůzy. Otestujte svou vůli přežít, ale pozor. Smrt je trvalá a jeden špatný pohyb může způsobit ztrátu všeho.



  • Zdroje jsou omezené, Vaši nepřátelé jsou četní a nikdy nevíte, kdy najdete více zbraní, munice, lékárniček, nebo jídla. To, jak zadělej své zdroje určuje, zda budete žít, nebo zemřete.
  • Přežití není zaručeno. Jakmile zemřete, Vaše postava se stává infikovanou a připojí se k hordě nemrtvých v Londýně. Do hry se následně vracíte jako zcela nová postava s úkolem přežít, opět. Vaší první misí je získat zásoby od Vaší předchozí postavy.
  • Vaše evakuační zavazadlo obsahuje veškerý Váš majetek, nástroje, inventář, lékárničky, mapy a další. Nedejte se rozptýlit, protože zombie mohou zaútočit v každém okamžiku. Pokud zemřete, Vaše zavazadla zůstane s Vaší původní postavou, která je nyní zombie. Budete riskovat všechno, abyste svá zavazadla získali zpět, nebo začnete sbírat znovu?
  • Prožijte ve městě ponořeném do hrůzostrašné historie, královských tajemství a krvavých příběhů. Vydejte se do středověké Tower of London, majestátního Buckinghamského paláce a moderních ulic hemžiaich se hordami nemrtvých.
  • Kombinace hrůz Zombie a vylepšené hratelnosti a grafiky Vám ve hře Zombi přináší nejlepší zombie FPS na konzole nové generace a PC, přizpůsobenou zážitku na jedné obrazovce. Systém aktivní pauzy Vás stále dělá zranitelným při přezkoumávání Vašeho prostředí, hraní mini-her, nebo prohledávání Vašeho inventáře a vybavení.

  • Související produkty (2)


    Recenze na Zombi

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.