1971 Project Helios Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA 1971 Project Helios - PC DVD1971 Project Helios - NSW
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 407764
RecotechnologyEN dabing

1971 Project Helios [PS4]

1971 Project Helios je tahová strategická hra, která kombinuje moderní vojenskou taktiku a boj z blízka. Střelné zbraně a vozidla jsou vzácné, konflikty a nepřátelské akce nemají konce a strašná zima ničí přátel i nepřátel na své cestě.

Osm postav musí spojit své síly pro společnou věc, kterou je nalezení důležitého vědce uneseného masivní stratokraciou. Během cesty se budete muset vyhnout útokům lupičů, vyšetřit vojenské velitelství a proniknout na území nebezpečné anti-technologické náboženské sekty. Kampaň se odehrává v zmrzlém světě, ve kterém se osm lidí (každý s vlastními problémy a zájmy) připojí k jakémukoliv dočasnému spojenectví s cílem nalézt jednu konkrétní osobu: Dr. Margaret Blytheovú. Po stopách jejího pobytu budete cestovat a bojovat bok po boku a poznávat ostatních spolubojovníků. V závislosti na strategických a osobních rozhodnutích budete tyto postavy vést k jednomu ze tří možných konců této hry.

  • Boj proti třem různým frakcím, z nichž každá má své jedinečné jednotky, strategii a výhody. Vojáci, odstřelovači, mazaní bandité, rytíři imunní vůči chladu atd. Studujte své nepřátele, naplánujte si každý pohyb a přizpůsobte se všem konfrontacím!
  • Cestujte po různých místech, od vojenských enkláv, až po středověké gladiátory. Tam můžete vyhledávat FULGOR (jediný zdroj na přežití), nové vybavení pro vaše postavy a informace o světě, ve kterém se nacházíte a informace o frakcích, kterým čelíte.
  • Když zjistíte, že zařízení je kompatibilní s každou postavou, můžete odemknout a vylepšit nové dovednosti a zkombinovat je tak, aby byly perfektní pro vaši strategii
  • Použijte všechen FULGOR (jediný zdroj na přežití), který najdete na rozmrazení vašeho života, snížení chlazení a oživení padlých jednotek.




  • Recenze na 1971 Project Helios

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.