1971 Project Helios Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA 1971 Project Helios - PC DVD1971 Project Helios - PS4
Cena s DPH
549 Kč
Cena bez DPH: 454 Kč
 
 
Kód produktu: 407766
RecotechnologyEN dabing

1971 Project Helios [NSW]


1971 Project Helios je tahová strategická hra, která kombinuje moderní vojenskou taktiku a boj zblízka. Střelné zbraně a vozidla jsou vzácně, konflikty a nepřátelské akce nemají konce a strašná zima ničí přátele i nepřátele na své cestě.
Osm postav musí spojit svoje síly pro spoločnou věc, kterou je najdení důležitého vědce uneseného masivní stratokracií. Během cesty se budete muset vyhnout útokům lupičů, vyšetřit vojenské velitelství a proniknout na území nebezpečné anti-technologické náboženské sekty. Kampaň se odehrává v zamrznutém světě, ve kterém se osm lidí (každý s vlastními problémy a zájmy) připojí k jakémukoliv dočasnému spojenectví s cílem najít jednu konkrétní osobu: Dr. Margaret Blytheovú. Po stopách jejího pobytu budete cestovat a bojovat bok po boku a poznávat ostatní spolubojovníky. V závislosti na strategických a osobních rozhodnutí budete tyto postavy vést k jednomu ze třech možných konců této hry.
  • Boj proti třem různým frakcím, ze kterých každá má svoje jedinečné jednotky, stratégii a výhody. Vojáci, ostřelovači, prozíraví banditi, rytíři imunní vůči chladu, atd. Studujte svých nepřátel, naplánujte si každý pohyb a přizpůsobte se všem konfrontacím!
  • Cestujte po různých místách, od vojenských enkláv, až po středověké žaláře. Tam můžete vyhledávat fulgora (jediný zdroj na přežití), nové vybavení pro Vaše postavy a informace o světě, ve kterém se nacházíte a informace o frakcích, kterým čelíte.
  • Když zjistíte, že zařízení je kompatibilní s každou postavou, můžete odemknout a vylepšit nové zručnosti a zkombinovat je tak, aby byly perfektní pro Vaši strategi
  • Použijte všechen fulgor (jediný zdroj na přežití), který najdete na rozmrazení Vašeho života, snížení chlazení a oživení padlých jednotek.


Recenze na 1971 Project Helios

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.