PES 2013: Pro Evolution Soccer[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
459 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 249484
KONAMI

PES 2013: Pro Evolution Soccer[PS3]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Jak se patří na hru, kterou podporuje Cristiano Ronaldo, hráč, který je ztělesněním možností a krásy fotbalu nejvyšší úrovně, v PES 2013 se série vrací ke svým kořenům s důrazem na individuální dovednosti nejlepších světových hráčů, co Vám dává naprostou svobodu hrát jakýmkoliv stylem, což znamená poprvé úplnou kontrolu nad míčem. Vyplynulo to s komunikace s fanoušky fotbalu a herní série PES a výsledkem je nejvěrnější vyobrazení moderního fotbalu, s hráči vymodelovaným tak, aby jejich pohyby, schopnosti a herní styly odpovídaly jejich reálným živých předlohám.

Tři klíčové prvky s novými přídavky tvoří základ inovací v PES 2013: FullControl, Player ID a ProActive AI.

  • Pro Evolution Soccer představuje koncept svobody pohybu. PES 2013 nabízí úplnou svobodu ovládání míče.
  • PES 2013 představuje nové způsoby jak zpracovat míč, od jemného přizvednutí přes útočníka po množství jiných pohybů. První dotek je vše a přijmout míč můžete pomocí tlačítka R2, čímž dostanete rychlou přihrávku okamžitě pod kontrolu.
  • Hra nabízí plně manuální přihrávky a vůbec poprvé manuální střelbu na bránu, čímž Vám umožňuje určit výšku a sílu každé z nich. Dlouhé nízké pasy můžete poslat přes celé hřiště a při střelbě využít plnou kontrolu na přesné umiestnenenie do brány. Abyste se to naučili potřebujete zručnost a přesnost. Nebo můžete přihrávky posílat i do otevřeného pole, což znamená možnost pro osamělého útočníka a zároveň nabízí bezkonkurenční množství způsobů jak skórovat.
  • Rychlost, s jakou se pohybuje hráč s míčem na hřišti, se zpomalila v souladu se skutečnými zápasy, ale pomocí R2 můžete využít různé styly blízké kontroly míče. Hráči na hřišti mohou měnit rychlost a směr míče při volném pohybu kterýmkoliv směrem. Nový systém umožňuje obhodiť si míč kolem hráče, nebo zpomalit hru a přikrýt si míč, dokud si spoluhráči hledají prostor a nabíhají.
  • Předveďte přihrávky na jeden dotek (s možností ovládat druhého hráče v libovolném směru) a vyzkoušejte si různé taktické činnosti.
  • Odpovědí na nové útočné možnosti systému vedení míče je perfektně vyvážený obranný systém. Ovládání v rozsahu 360 ° znamená, že můžete křižovat hráče, nebo ho obrat o míč i když je na Vaší úrovni, zatímco prvek individuality znamená převahu ve vzduchu u renomovaných světových obránců při získávanou míče.
  • Dokonce i brankáři těží z nového systému ovládání, protože jejich přihrávky jsou přesnější díky přidání měřiče síly hodu míče, čímž se otevírají příležitosti pro nové, rychlejší protiútoky.
  • Nejlepších hráčů na světě v PES 2013 okamžitě rozeznáte díky neuvěřitelné podobě a známým atributem, schopnostem a trikem, které uvedly do života. Způsob jakým běží, zatáčejí, přijímají a ovládají míč, kopou na bránu a dokonce oslavují je výrazně odlišný.
  • Jedinečnoť pohybu mezi tyčemi byla také vylepšena. Činnost brankáře byla zcela přepracována prostřednictvím nových animací a herních stylů. Přidány byly nové variace zákroků a reakcí, aby se zajistilo, že brankáři ve hře se vyrovnají reálným brankářský oporám. Tato úroveň realismu se vztahuje i na nejlepších brankářů ve hře, pro jejich pohyby na odzrojenie útočníka, vytištění míče nad břevno konečky prstů a akrobacii v bráně s využitím zcela nových animací a AI.
  • Vývojový tým úzce spolupracoval s fanouškovskou základnou PES s cílem odstranit jakékoliv nelogické prvky v pohybu hráčů v PES 2013. Systém ProActive AI zvyšuje rychlost a rovnováhu, výsledkem čehož je realističtější herní zážitek.
  • Rovnováha hry byla také posílena souhrou s mezi obranou a první linií. Týmy se stěhují zpět, nebo ženou vpřed s větší organizovaností, čímž vzniká těžší přechodná obranná linie, nebo se rychleji přizpůsobují zisku nebo ztrátě míče, což umožňuje rychlejší protiútoky.
  • Zlepšení brankářů bylo zvoleno za hlavní vylepšení, které chtěly fotbaloví fanoušci vidět v PES 2013 a díky spolupráci s reálnými brankáři byl rozhodovací proces AI výrazně vylepšený. Brankáři nyní lépe reagují, vykonávají svou činnost efektivněji a raději vytisknou míč bezpečně mimo hru než do nebezpečných oblastí.
  • Recenze na PES 2013: Pro Evolution Soccer[PS3]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.