PES 2017: Pro Evolution Soccer Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA PES 2017: Pro Evolution Soccer - XBOX ONEPES 2017: Pro Evolution Soccer - PS3PES 2017: Pro Evolution Soccer - XBOX 360
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 354611
KONAMIEN dabing

PES 2017: Pro Evolution Soccer [PS4]


PES 2017: Pro Evolution Soccer , návrat oceňované série na PC a konzole je opět plný novinek, úprav a vylepšené kvality. Hra se snaží udržet si titul nejlepší sportovní hry už potřetí, po úspěšných letech 2014 a 2015.

Letošní verze je zaměřena na zisk interaktivní reality v ovládání, iv autentické vizuální stránce. Pohlcení v herní prezentaci a interaktivních, taktických elementech zlepšují zážitek pro hráče, při tom jak se produkt snaží maximalizovat zábavu z hraní proti hráčům, při všech způsobech.


  • Reálný dotek Europe Ve fotbale dělí nejlepších od zbytku ovládání prvního dotyku. Ve hře PES 2017: Pro Evolution Soccer je první dotek kalkulován podle hráčských statistik a také zlepšením reálné fyziky míče. Uvidíte jak různý hráči ovládají míč unikátními a různými způsoby, které budou záležet na vašem ovládání, diktovat průběh hry podle jejich reakcí na nepředvídatelné pohyby míče. Také uvidíte zvýšení při kontrole zisku nahrávky a hráči budou schopni vizuálně provádět plánované akce, od zisku nahrávky, až po další rozehrání míče.

  • Precizní nahrávky
    Kombinací reálného dotyku a reálné fyziky míče, se ve hře PES 2017: Pro Evolution Soccer z nahrávání stává umění. Mnoho faktorů ovlivňuje rychlost a přesnost míče. Základem jsou statistiky a schopnosti hráče, a k nim se přidávají směr a úhel, které se spojují s přirozenými animacemi. Nahrávky, které budou provedeny v nejlepší situaci a s nejlepším načasováním, vytvoří perfektní trajektorii, díky které budete mít skvělý pocit zadostiučinění při provedení úžasných nahrávek.

  • Autentická vizuální stránka
    Ve hře PES 2017: Pro Evolution Soccer uvidíte velké změny, díky kterým zažijete autentický vizuální zážitek dosažený díky lepšímu zapracování Fox Engine. Také se zdvojnásobily světelné efekty, byly předělány texturové modely diváků a hřiště, čímž se vizuální efekty stávají realističtější než kdy předtím. Uvidíte detaily jako pára vycházející z úst hráčů v zimě, kapky odlétající ze sítě brány při dotyku míče a kousky trávníku odlétající při zakopnutí. Stíny během denních zápasů jsou více viditelné a také uvidíte sprejové linie při kopání přímých kopů. Nic nezůstalo nedotčené, od modelů hráčů, světel, diváků, hřiště a stadionu. Žádná sportovní hra nikdy nevypadala tak realisticky.

  • Přirozený pohyb hráčů
    Nové vymoženosti jako reálný dotek a precizní přihrávky získali mnoho výhod díky přidání stovek animací, čímž hra získala obrovskou škálu pohybů při zpracování a nahrávání míče. Hráčské interakce byly také dále vyvinuty podle individuality hráčů, které jsou viditelné při detailních pohybech (např. Giroud má silnou fyzickou kondici, Özil má silný balanc). Reprezentace tělesného balansu při fyzickém souboji je silně podporována dvěma novými parametry.

  • Brankáři
    Brankáři zažili velký skok v kvalitě díky přidaným pohybem a animacím, které vytvářejí najagilnejších brankářů v historii série. Okamžitě reagují na střely, které zahrnují irychlé dohrávka, brankáři okamžitě skočí do akce po dopadeni. Další vylepšení byly učiněny pro situace, kterým budou brankáři čelit, zahrnujíc tři podstatné části. Tyto zahrnují vyrážení střel mířících k jejich nohám, instantní reakce na střely mířící na neočekávanou stranu a zákroky konečky prstů, které zabrání střelám projít za gólovou linii. S novými, inteligentními brankáři nebude skórování tak jednoduché. Fyzika míče při brankářských zákrocích je podobná skutečnosti, co můžete vidět na odrazu míče, který je odražená od různých částí těla brankáře. Útočné momenty budou dramatičtější, díky čemuž získáte skvělý pocit při skórování gólů.

  • Úplná kontrola týmu
    Série je známa hloubkou při kontrole herního stylu týmu, s novými vymoženostmi budou mít hráči možnosti změn za běhu hry. Hráči budou moci instantně měnit útočnou a obrannou mentalitu týmu, která může být změněna jednoduchým ovládáním, čímž můžete reagovat na nepředvídatelné situace. Obraňte vedení, nebo požeňte tým k skórování, volba je na Vás.

  • Ovládání rohových kopů
    Ovládejte defenzivní a ofenzivní strategie při zahrávání standardních situací, čímž přidáte novou dimenzi k zahrávání rohových kopů. Pohnutím D-padu při rozích se zobrazí škála možností, čim budete moci přizpůsobit každý moment vašemu hernímu stylu. Defenzivní možnosti zahrnují zónové bránění nebo držení si jednoho hráče. Ofenzivně možnosti jsou také obsaženy, jako například zaplnění 6 yardovou území, nebo vláček, při kterém hráči útočí na míč v rovné linii.

  • Pokročilé možnosti
    Strategie, které jsou individuálně definované, jako například tiki-taka a těsné osobní bránění, které jsou založeny na ideologii týmu, mohou být nyní zvoleny v pokročilých instrukcích, čímž přidáte širokou škálu možností jak vyhrát. Renomované strategie s velkým pressing, jako je Gegenpressing, protikladné strategie jako silné osobní bránění hráčů, můžete v těchto nastaveních také najít.

  • přizpůsobivé AI
    Poprvé se AI naučí jak hrajete, bude poslouchat vaše strategické plány, plnit pokročilé instrukce a přizpůsobí se změnám taktik. Často nahráváte hvězdnému hráči? Nepřátelé ho začnou zdvojovat a silně osobně bránit. Často tvoříte akce na křídlech? Hráči začnou pokrývat fullbackov a vy si budete muset rozmyslet vaše akce. AI také přizpůsobí své útočné strategie, pokud budete často zachytávat dlouhé pasy, změní způsob nahrávání na krátké nahrávky.


    myClub

  • Skauti, kteří jsou určeni k získávání potřebných hráčů, budou dostupní v aukci. Pokud získáte správného skauta, jehož specializované oblasti pokrývají vaši hvězdu, její objevení bude o to snazší. Nové funkce podporují skautů, čímž je zajištěno že se budou více snažit, pokud jim přesně popište jaký druh hráče hledáte.
  • Díky top agentem a speciálním agentem bude jednodušší získat hráče s hodnocením nižším než 75 bodů.
  • Také byly vytvořeny nové návody na hraní při startu myClub módu, díky čemuž se nováčci i veteráni mohou o něm všechno naučit.
  • Budete mít možnost prohlédnout si herní styl a tendence oponentů při připojování se k online zápasu.

    Mistrovská liga

  • Podstatné změny přestupního systému, nové specializované rozpočty na přestupy a platy hráčů. Více možností při vyjednávání, jako například 6 měsíční hostování a získávání hráčů během jejich hostování.
  • Přidán časový element do posledního přestupního dne, přidán konečný termín, který přidá napětí a vzrušení při získávání hráčů.
  • Ředitelé klubů budou radit hráčům při vyjednávání.
  • Oblíbené týmové úkoly se rozrostou na 22, uvidíte úkoly jako špatný kluk, nebo hrdina. Toto dodává více charakteru vašemu týmu.
  • Vylepšený systém růstu hráčů, hráči nebudou získávat pouze schopnosti, ale i techniky. Některým hráčům se mohou schopnosti zlepšit na hostování.
  • Denní a noční zápasy, zohledněny reálné časy výkopů.
  • Tréninkový systém byl dále vylepšen, hráči se mohou naučit různé techniky a vybudovat si herní styl. Hráči se budou moci naučit nové herní pozice, čímž si můžete vytvořit tým snů.

    Versus-analýza zápasů

  • Nová vymoženost, která sleduje historii hráče v offline zápasech s přáteli, také jako vaše herní styly.
  • Nikdy se nebude muset hádat o tom, kdo je lepši, tento mód bude sledovat výhry, prohry, remízy a góly.
  • Versus také do hloubky sleduje herní styl, jako držení míče, nebo protiútoky. Také zjistíte jaké jsou vaše oblíbené pohyby.

  • Rozhodčí
    Vylepšené rozhodnutí při srážce hráčů při rozhodování o faulech. Menší fauly budou rozhodnuto po výhodě, toto zahrnuje i udělování karet po ponechání výhody.

  • Stadiony
    Přidáno další stadiony, od nových licencí, až po originální vzory. Úplné nové designy trávníků přidávají možnosti výběru sítě bran, čímž získáte unikátní vzhled na každém stadionu.

  • Live Update
    Dostupné od prvního dne při připojení online. Týdenní aktualizace budou nyní stažitelné pro všechny offline režimy. Toto umožní všem hráčům s připojením hrát s úplně nejnovějšími změnami v týmech. To bude platit i pro evropské zimní přestupové období.

  • Prezentace
    Zcela nový design menu napříč celou hrou, od hlavního menu, přes předzápasové nastavení, až po zápasy. Značné změny v prezentaci zápasů, HUD a systému přehrávání zápasů.



  • Recenze na PES 2017: Pro Evolution Soccer

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.