NBA 2K24 [PS4] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
1 289 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 467839
2KEN dabing

NBA 2K24 [PS4] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

 

O hře

Chopte se svého týmu a zažijte minulost, současnost a budoucnost hoops kultury v NBA 2K24. Vychutnejte si čistou, autentickou akci a neomezené personalizované možnosti MyPLAYER v MyCAREER.
Sbírejte působivé množství legend a vytvořte si perfektní sestavu v MyTEAM. Prožijte svá oblíbená období jako generální ředitel nebo komisař v MyNBA. Zažijte novou úroveň hratelnosti a realistické vizuály se svými oblíbenými týmy NBA a WNBA ve hře PLAY NOW.

Klíčové vlastnosti

  • HRA SE MĚNÍ – Představujeme PROPlay – průlomovou novou technologii, která přímo převádí záběry NBA do hry NBA 2K24. PROPlay přináší animace a pohyby prostřednictvím akce NBA na hřišti pro generační skok v autentičnosti.

  • CROSS PLAY – V NBA 2K24 si hráči mohou vychutnat dokonalý basketbalový zážitek se svými přáteli bez ohledu na to, zda hrají na PlayStation 5 a Xbox Series X|S. Hráči mohou hrát kooperativní zápasy, účastnit se online turnajů nebo bojovat o soudní nadvládu.

  • MAMBA MOMENTS – Nasměrujte svou vnitřní mambovskou mentalitu, když znovu vytvoříte některé z Kobeho nejdominantnějších a nejpodmanivějších vystoupení během jeho vzestupu ke globální superhvězdě. Vraťte se k jeho vítězstvím na začátku kariéry jako mladý fenomén a přejděte na jeho transcendentní cestě od elitního střelce až po jednoho z nejlepších hráčů všech dob.

  • MyCAREER HEATS UP – Převezměte kontrolu nad svým dědictvím v MyCAREER a postupte z generačního talentu do Síně slávy, nahánějte se za velikostí a mistrovstvím. Prozkoumejte ohromující tropické pozadí a přizpůsobte si svůj vlastní, přizpůsobený styl ve zcela novém městě na pláži (pro PlayStation 5 a Xbox Series X|S), bohatém na volitelné vedlejší úkoly a svižnou streetballovou soutěž.

  • SPRAVUJTE SVŮJ MYTEAM – Klasický režim sbírání karet je zpět a plný nekonečných hodin přizpůsobitelné zábavy. Čerpejte z minulosti a současnosti pomocí dnešních hvězd a legend všech dob a vytvořte tým schopen ovládnout režimy pro jednoho hráče a pro více hráčů. MyTEAM obsahuje kolekci inovativních vylepšení, včetně zbrusu nového režimu platového stropu, přičemž si zachovává svůj typický konkurenční pocit.

  • BALL OUT IN THE W – Začněte svou cestu jako vysokoškolská hvězda nebo neobjevený klenot ze zámoří. Ve vašem Pursuit of Greatness budete testováni s tím nejlepším, co liga nabízí. Jak se budete měřit? Po cestě sbírejte nové historické zboží, boty s podpisem WNBA a všechny nové výhody odznaků.

  • MyNBA – Novinkou v MyNBA bude éra LeBron, která začne v roce 2011. Veďte svůj tým proti LeBronovi nebo dokonce s ním a posuňte svou franšízu na vyšší úroveň proti některým z velikánů všech dob. Do 2K24 přichází i Simple Eras, neformální verze hlavního režimu s jednodušší navigací zaměřená na hráče, kteří chtějí udělat jen několik pohybů a pokračovat v akci.
     

Trailer


Recenze na NBA 2K24 [PS4] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.