Adam 's Venture Chronicles PS3

Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 343798
SoedescoEN dabing

Adam 's Venture Chronicles [PS3]

Seznamte se s výzkumníkům jménem Adam Venture-vtipný, hrdinský, nemotorný, ale zároveň i bystrý a šikovný. Občas se sice přeceňuje, ale umí dotáhnout úkol do konce. Tedy-většinou. V časných 1920tych letech jsou Adam a jeho společnice Evelyn společně vyzván vydat se na tři neuvěřitelné dobrodružství, všechny obsažené v této trilogii. S ohromující grafikou, vyzývavými hádankami a rodinným nenásilným herním zážitkem, dobrodružní hráči si mohou najít přesně to své.

  • Epizoda 1: Hledání ztracené zahrady-náš pár se vydává na epickou výpravu na střední východ, aby objevili legendární Ztracené zahrady v Edenu, ale pradávné zlo se jim v tom snaží zabránit.
  • Epizoda 2: Šalomounovo tajemství-naše posádka se ocitne v roce 1920 v Jeruzalémě. Nechtěně se zapletou do spiknutí, kde se nechvalně z Naama společnost Clairvaux Corporation, snaži bezcharakterně vykopat ztracený poklad pradávného Krále Šalamouna.
  • Epizoda 3: Odhalení-dostanete se zpět do předchozích událostí v Oxfordu, které nastartovaly celé dobrodružství. Po úniku před smrtí z řítícího se Šalamounova paláce, Adam znovu prožívá své první setkání s Evelyn a jejich expedici do malého francouzského města Luz. Přijde včas na to, jak zachránit Evelyn a vyřešit celou situaci? V tomto třetím pokračování epizodické série je vše na Vás!



  • Recenze na Adam 's Venture Chronicles

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.