Adidas miCoach [PS3] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
129 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 322100
505

Adidas miCoach [PS3] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Hra s podporou pro pohybový ovladač PlayStation Move .

Adidas miCoach je kompletní sportovní tréninkový systém pro PlayStation Move . Je navržen tak, aby posunul sportovní výkon na další úroveň a trénovat můžete bok po boku s řadou mezinárodně uznávaných sportovních hvězd, průběžně přijímajíce zpětnou vazbu v reálném čase.

Systém miCoach sleduje všechny provedené cvičení a odměňuje Vás ve hře. Všechny tréninkové údaje jsou přístupné kdekoliv, kdykoliv na webových stránkách miCoach av bezplatné mobilní miCoach aplikaci. Můžete také sdílet, porovnávat a soutěžit s přáteli a ostatními členy komunity pro budování a udržování motivace.

MiCoach přizpůsobuje tréninkové programy od začátečníků až po těch zkušených sportovců a stanovuje dosažitelné cíle založené na Vašich schopnostech a výkonnostních cílech.

V využitím Vašeho hardwaru monitoruje hra Adidas miCoach bezdrátově činnost před konzolou i mimo. Můžete sledovat svůj tep, výkon a pokrok v cílech po celou dobu svého programu se jednoduše čitelným grafickým displejem.

  • Kompletní fyzický trénink, včetně síly, flexibility, kardio a kondice.
  • Množství dostupných aktivit, včetně více než 320 unikátních cvičené a pěti sportů: fotbal, tenis, běh, basketbal a americký fotbal, jako přídavek k tréninku mužů a tréninku žen.
  • Možnost sledovat svůj pokrok odkudkoliv pomocí online miCoach sítě. Herní body můžete získávat před konzolou i mimo a vyměnit je za reálné slevy na výrobky Adidas.
  • Staňte se mistrem jednotlivých sportů s takovými osobnostmi jako Dwight Howard, Kaká, Andrea Petkovic a další. Trénujte bok po boku s hvězdami ve svém obýváku a oni Vás seznámí se všemi svými tipy a fitness tajemstvími.
  • Dynamicky přizpůsobitelný osobní trénink soustředěný kolem monitoru tepové frekvence (HRM). miCoach plně podporuje značku Adidas a další značky senzorů.
  • Stahovatelné aktualizace a obsah, včetně nových sportů, sportovců, tréninkových plánů, reálných událostí (jako olympijské hry 2012) a nových kostýmů pro avatarů.

    Hra vyžaduje pohybový ovladač PlayStation Move a kameru PlayStation Eye , nebo PlayStation Move Starter Pack


  • Recenze na Adidas miCoach [PS3] - BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.