Adventure Time: Finn and Jake Investigations Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Adventure Time: Finn and Jake Investigations - PS4Adventure Time: Finn and Jake Investigations - XBOX ONE
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 349519
LittleEN dabing

Adventure Time: Finn and Jake Investigations [PS3]


Je čas vyřešit záhadu.

Hra Adventure Time: Finn and Jake Investigations je nového, plně 3D, akčně orientované dobrodružství v reálném čase. Na začátku hry se Finn a Jake rozhodnou pokračovat v povolání jejich rodičů, kteří byli profesionálními detektivy. Land of Ooo čelí mystiským zmizením a divným událostem, hráči budou vyslýchat pestré obyvatelstvo Land of Ooo, odstraňovat záškodníků v rychlých soubojích, řešit zarážející hádanky, zkoumat tajné a známé lokality a skutečně se cítit, jako byste vstoupili do vlastní epizody Adventure Time.

  • Při hraní jako Finn s pomocí jeho nejlepšího kamaráda Jaka se hráči setkají s řadou nových a fanoušky oblíbených postav z show, budou zahrnovat postavy BMO, Abracadaniel, Lumpy Space Princess, Ice King, Gunter, Magic Man, Lemongrab, Tree Trunks, Starch a více!
  • Svět hry Adventure Time: Finn and Jake Investigations přichází k životu díky úžasným 3D animacím a dabingu od originálního obsazení show.
  • Prestopujte se napříč pěti případy, které se budou odehrávat v Land of Ooo, každý z nich bude osobitým příběhem, jak by to byla jedna epizoda z show. Jsou tyto případy propojeny? Pokud ano, co mají společného?

  • Recenze na Adventure Time: Finn and Jake Investigations

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.