Aeno vysoce výkonný vysoušeč vlasů HD1, šedo-černý

Cena s DPH
2 890 Kč
Cena bez DPH: 2 388 Kč
 
 
Kód produktu: 474339
Aeno

Aeno vysoce výkonný vysoušeč vlasů HD1, šedo-černý [AHD0001]

Výkonný styl, suché bez námahy

Zažijte luxus efektivnosti šetření času s rychleschnoucí silou AENO HD1. Tato funkce, která se může pochlubit působivým průtokem vzduchu 100 km/h, zajišťuje, že vaše stylingová sezení budou nejen rychlá, ale také efektivní. Rozlučte se s prodlouženým časem schnutí a přivítejte efektivnější kosmetickou rutinu.

O produktu

    • Vysoce přizpůsobitelné: 9 scénářů použití
      Přizpůsobte svou stylingovou rutinu svým jedinečným potřebám s AENO HD1. Nabízí 9 scénářů použití spolu se třemi režimy ohřevu a třemi rychlostmi pro každý režim, tento fén je všestranným společníkem, který uspokojuje různorodé potřeby různých typů vlasů a zajišťuje personalizovaný a efektivní stylingový zážitek.

    • Výkonný bezkomutátorový motor: odolný a tichý
      Vychutnejte si silný výkon bez obětování klidu s výkonným a tichým motorem AENO HD1. Tento vysoušeč vlasů, poháněný bezuhlíkovým motorem, kombinuje odolnost s tichým chodem a zajišťuje, že vaše stylingové prostředí zůstane klidné a nerušené.

    • Pohodlná LED indikace
      Zůstaňte pod kontrolou a dosáhněte přesnosti ve svém stylu s pohodlnou LED indikací AENO HD1. Bez námahy monitorujte nastavení a teploty a poskytněte vám informace v reálném čase, abyste pokaždé dosáhli dokonalého vzhledu.

    • Snižuje krepovatění a zvyšuje lesk: iontová technologie
      Proměňte své vlasy na zářivé mistrovské dílo s funkcí AENO HD1 proti krepovatění. Tato inovativní funkce využívá sílu iontové technologie a nejen redukuje krepovatění, ale také zvyšuje přirozený lesk vašich vlasů a zanechává vlasy, které jsou stejně zdravé jako krásné.

    • Bezpečné pro vlasy: inteligentní termoregulační NTC senzor
      Upřednostněte zdraví a vitalitu svých vlasů pomocí bezpečné a inteligentní funkce AENO HD1. Inteligentní termoregulační NTC senzor zaručuje promyšlený a jemný přístup ke stylingu a chrání vaše vzácné prameny před nadměrným teplem. Vychutnejte si klid v duši, který přináší fén, který o vaše vlasy pečuje stejně jako vy.

    • Rychloupínací filtr pro snadné čištění
      Zjednodušte si údržbu a udržujte svůj AENO HD1 v optimálním stavu díky rychloupínacímu filtru pro snadné čištění. Tato funkce vám umožňuje bez námahy vyčistit filtr, zajišťuje dlouhotrvající spolehlivost a špičkový výkon a zároveň usnadňuje údržbu.

    • Nízká hmotnost: 550 g
      Dopřejte si maximální komfort s lehkým designem AENO HD1. Tento fén o hmotnosti pouhých 550 g zajistí, že vaše stylingové snažení bude nejen efektivní, ale také zábavné. Rozlučte se s těžkými, těžkopádnými stylingovými nástroji a pozdravte snazší a pohodlnější zážitek.

    • Rychlovýměnné 360° magnetické trysky
      Pozvedněte svůj stylový zážitek s 360° magnetickými tryskami AENO HD1. Tyto magnetické trysky nabízejí všestrannost rychlé výměny a umožňují vám bez námahy přepínat mezi nástavci a poskytují vám různé možnosti úpravy a svobodu projevit svůj jedinečný styl.

  • Energeticky účinný 1500 W
    Udělejte si ekologickou volbu bez kompromisů ve výkonu s energeticky účinným 1500 W AENO HD1. Zažijte vysoce výkonný styling a zároveň snižte svou uhlíkovou stopu s vědomím, že děláte zodpovědnou volbu pro svou kosmetickou rutinu i životní prostředí.

Klíčové vlastnosti

  • Moderní a stylový design
  • Počet režimů: 3 (horký, teplý, studený)
  • 3 režimy ohřevu a 3 rychlosti pro každý režim
  • Výkonný bezkomutátorový motor: odolný a tichý
  • Výkonné proudění vzduchu

 

Technická specifikace
Jmenovité napětí 220 V - 240 V~
Jmenovitá frekvence 50 - 60 Hz
Jmenovitý výkon 1500 W
Hlučnost max 70 dB
Rychlost větru 100 m/s
Délka napájecího kabelu 1,95 metru
Čistá hmotnost 550 g (včetně vzduchové trysky)
Rozměry 255 x 98,5 x 76,5 mm (včetně vzduchové trysky)

Obsah balení:

  • Fén AENO
  • Dokumentace


Recenze na Aeno vysoce výkonný vysoušeč vlasů HD1, šedo-černý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.