Alan Wake CZ PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 204279
NordicCZ titulky

Alan Wake CZ [PC DVD]



Akční hra z pohledu třetí osoby, hrdinou je tragickou láskou zlomený muž se symbolickým jménem (Alan Wake - tedy A. Wake) a herní zážitek doslova přetéká inspirací z knih či filmů. A pak tu máme ještě to horské městečko s příznačným názvem Bright Falls, které by se stejně dobře mohlo volat Twin Peaks.

Alan je spisovatelem, jehož specialitou jsou horory. Daří se mu, ale až poté, co potkal svoji lásku Alici, našel opravdovou múzu. Každou noc, kdy spí vedle půvabné Alice, k němu přicházejí ty nejstrašnější noční můry. Sny temnější než jakékoliv vize, o kterých si kdy troufl napsat.

Alan začne tyto sny vkládat na papír, ta kniha se prakticky píše sama. Po jejím vydání se okamžitě stane bestsellerem. Jenže pak Alice zmizí. Navzdory obrovské snaze se ji nepodaří najít. Zlomený Alan po ztrátě své lásky neví, co dál se životem. Odchází si tedy odpočinout a hledat klid duše do chaty v lesích, nedaleko horského městečka ve státě Washington.

Už po cestě horskými silnicemi začnou věci dostávat zvláštní příchuť. Alan vezme stopaře a pobaveně mu vypráví, že v jeho poslední knize začíná strašidelný příběh právě tím, že hrdina vezme po cestě na horskou chatu stopaře podobného vzhledu ...

Jakkoliv je Alan charismatický, hra doslova přetéká okamžiky, kdy na sebe Vaši pozornost strhne jiná ústřední postava - herní svět. Možná jste viděli lesy a pláně v Oblivionu, ale to bylo nic proti rozloze, dohlednosti, detailnosti a realističnosti horských lesů v této hře. Navíc Alan Wake obsahuje fyziku propracovanou do takové míry, že proti tomu ostatní hry vypadají jako dvourozměrné karikatury.



Verze pro PC nabízí navíc:

  • Dvě speciální epizody "The Signal" a "The Writer".
  • Vyšší rozlišení, kvalitnejší zvuk, možnost upravit zorné pole a dokonce i skrýt uživatelské rozhraní v průběhu hry.
  • Podpora pro technologie AMD Eyefinity 3D a Nvidia 3D Vision 2.
  • Plně konfigurovatelné ovládání myší a klávesnicí, stejně jako podpora ovladačů Xbox 360 pro Windows.
  • Engine využívajíci výkon čtyřjádrových procesorů.





  • Recenze na Alan Wake CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.