American Conquest Trilogy PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7632
cdv

American Conquest Trilogy [PC DVD]

Trilogie obsahuje tituly American Conquest: Three Century of War, datadisk American Conquest Fight Back: From Alaska to the Amazon a pokračování American Conquest: Dividend Nation.

American Conquest: Three Century of War
American Conquest je strategie, která se inspiruje dějinami nového kontinentu od jeho objevení v roce 1492. Prožijte 300 let plných ozbrojených konfliktů o území, bohatství a svobodu. Hra obsahuje 8 historických reálných kampaní s 42 misemi.

  • Historicky podložené realtime bitvy s až 16000 vojáky na bojišti
  • 8 napínavých kampaně se 42 misemi, 9 samostatných misí (Válka o nezávislost, Sedmiletá válka ...) v období letech 1492 až 1813
  • 12 národů a indiánských kmenů (Španělé, Angličané, Francouzi, Aztékové, Inkové, Mayové, Siouxové, Delaware, Huron, Irokézové, pueblanů, Američané a novodobé kmeny)
  • 100 různých jednotek a více než 100 typů budov, rozsáhlé mapy
  • Taktické formace pro pěšců a jízdu, dělostřelectvo používající důstojníky, bubny, propracovaný systém morálky atd..
  • Multiplayer pro 7 hráčů

    American Conquest Fight Back: From Alaska to the Amazon
    Datadisk přináší zcela nový bojový mód jakož i 5 nových národů, 10 nových singleplayer a multiplayer map pro nový bojový mód, 50 nových jednotek a 25 nových misí v 8 kampaních.

    American Conquest: Dividend Nation
    Hra obsahuje celkem 9 historicky inspirovaných singleplayer kampaní, které se odehrávají na severoamerickém kontinentě a mimo jiné se v jejich průběhu hráč zúčastní americké občanské války, bitvy o New Orleans, války o nezávislost Texasu a dalších důležitých okamžiků historie USA.

    Herní plocha American Conquest: Divided Nation je roztažena přes 50 do detailu propracovaných map, k dispozici je více než 100 nových jednotek, 20 nových druhů budov a tvůrci si na hráče přichystali i změny týkající se samotného boje .

  • Legendární bitvy 19. století.
  • Recenze na American Conquest Trilogy

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.