American Truck Simulator CZ (Zlatá edice) PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 377512
SCSCZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

American Truck Simulator CZ (Zlatá edice) [PC DVD]


Připravte se přežít život na západním pobřeží ve hře American Truck Simulator od studia stojícího za sérií Euro Truck Simulator . Představujíc hlavní lokality z celé Kalifornie Vás čeká zážtok tak realistický, že před hraním doporučujeme používat opalovací krém! :-)

Ve hře American Truck Simulator se ocitáte v kůži nájemného řidiče, který vstupuje na místní přepravní trh a který se musí dostat až na vrchol a založit jednu z těch největších přepravních společností ve Spojených státech.

V Americe je krásné to co je velké a kamiony, které můžete ovládat nejsou žádnou výjimkou. S výběrem vozidel, který je větší než při svém evropském protějšku pocítíte hrubou sílu motoru každého vozidla při jízdě širokou otevřenou krajinou a přes hustě obydlená města. American Truck Simulator Vás provede dechberoucí krajinou a po světoznámých pamětihodnostech.

Herní mechanismy jsou založeny na úspěšném modelu hry Euro Truck Simulator 2 a byly obohaceny o zcela nové funkce, takže představují ten Nejúchvatnější herní zážitek.

Krabicovou verzi hry si můžete rozšířit a vylepšit tak svůj kalifornský zážitek z jízdy. Na rozdíl od digitálních verzí obsahuje krabicová verze sériové číslo umožňující stažení rozšíření American Truck Simulator: Arizona a American Truck Simulator: Nevada.


  • Užijte si to nejlepší, co Amerika nabízí, usedněte za volant těch nejslavnějších amerických tahačů a rozvážajte různý náklad.
  • American Truck Simulator Vás provede rozsáhlou krajinou plnou dechberovcích a ikonických pamětihodností Severní Ameriky.
  • Staňte se králem silnic v kůži nájemného řidiče, který vstupuje na místní přepravní trh a vypracujte se na jednu z největších přepravních společností ve Spojených státech.


    New Mexico
    Nové Mexico je expanze mapy hry. Je to území, které přirozeně splývá s původní mapou, rozšiřuje její rozsah a přináší atraktivní a nové možnosti.
    V expanzi je zaměření hlavně na podporu původní ideologie hry. Snaží se vyzvednout ducha truckerů a přiblížit se tak k realitě. Hra podává hráčům mapu očima řidiče a také se můžete těšit na nové možnosti.
    American Truck Simulator Gold Edition obsahuje:

  • Hru American Truck Simulator
  • DLC New Mexico
  • DLC Wheel Turning Pack
  • DLC Steering Creations



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulkyHU titulky

    Recenze na American Truck Simulator CZ (Zlatá edice)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.