Anarchy Reigns Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Anarchy Reigns - PS3Anarchy Reigns - PS3
Cena s DPH
279 Kč
Cena bez DPH: 231 Kč
 
Kód produktu: 205686
SEGAEN dabing

Anarchy Reigns [XBOX 360]

Anarchy Reigns je online multiplayer akční hra od tvůrců her Bayonetta a Vanquish .

Jde o špičkovou bojovou hru s důrazem na boj zblízka odehrávající se v postapokalyptické budoucnosti v masivním otevřeném a fantastickém svět. Vyberte si z nápaditých kombinací lidí a kyborgů a přijměte multiplayer výzvu. Díky pestré škále multiplayer režimů staví hra Anarchy Reigns hráčů proti sobě v kooperativních týmových soubojích, nebo epických last man standing bitvách.



  • V této online akční hře jste v boji za přežití odměňováni za kreativitu a násilí. 8 různých postav na výběr, každá s vlastním jedinečným stylem, zbraní s speciálním způsobem zabíjení. Přežijí ti nejschopnější.
  • Hra Anarchy Reigns nabízí celou řadu multiplayer režimů aby ukojila různé chutě. Seznam režimů obsahuje režimy Battle Royale, Death Match, Survival Mode a mnoho dalších.
  • Hrajte jako Jack, nebo Leo. Každá postava přináší do kampaně pro jednoho hráče jedinečný styl, díky čemuž herní doba přesahuje 10 hodin.
  • Systém A.T.E. spouští v reálném čase události jako jsou černá díra, pád letadla, bleskové bombardování atd.., což znamená neustále se měnící herní prostředí. Žádné dva zápasy nejsou nikdy stejné.

  • Související produkty (1)


    Recenze na Anarchy Reigns

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.