Animal Crossing: New Horizons[NSW]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
999 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 407967
Nintendo

Animal Crossing: New Horizons[NSW]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Milovaná série Animal Crossing se připravuje na svůj Nintendo Switch debut!
Jestli Vás rychlý a moderní život unavuje, Tom Nook má pro Vás připravenou byznys nabídku, kterou si určitě zamilujete: jeho celkem nový, ultra exkluzivní Nook Inc. Deserted Island Getaway balík!
Určitě už znáte množství různých postav, měli jste množství zábavy jako jeden z obyvatelů města. Možná jste dokonce změnili svůj život a dedikovali svůj čas pro pomoc spoločnosti! Ale hluboko uvnitř, není ve Vás nějaká čásť, která touží po svobodě? Šanci dělat co chcete a kdy chcete? Potom možná dlouhá procházka na pláži opuštěného ostrova, kde Vás bohatá nedotknutá příroda očekává, je to co doktor naordinoval!
Klidná kreativita a šarm tohoto ostrova čeká na to, že si vytáhnete rukávy a uděláte ze svého nového života cokoliv jen chcete.
Sbírejte suroviny a vytvořte cokoliv od komfortu pro Vaše stvoření po praktické nástroje. Spojte se s přírodou tím, že se postaráte o květiny a stromy novými způsoby. Vytvořte si domov, kde pravidla co patří dovnitř anebo ven už neplatí.
Vytvořte nová přátelství s novými obyvateli, užijte si různá roční období, skákejte přes řeky během Vašeho bádání a mnoho dalšího!
  • Upravte si postavu a domov podle Vašich představ a dekorujte okolí (klidně i s nábytkem), a vytvořte si Váš vlastní ostrovní ráj.
  • Sbírejte materiály abyste vytvořili všechno od nábytku po nástroje!
  • Užijte si množství relaxačních aktivit jakými jsou zahradničení, rybaření, dekorování, komunikování s různými postavičkami a jiné, dokud klasický Animal Crossing zážitek přichází k životu v nových zábavních způsobech v tomto prostředí opuštěného ostrova.


Recenze na Animal Crossing: New Horizons[NSW]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.