Anno 1503: The New World PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 50374
Deep

Anno 1503: The New World [PC DVD]

Vraťte se do úsvitu Nového světa v epické sáze o dobrodružství a objevech. Jak mladík jste slyšel o možnostech v Novém světě. Nyní jste vyrostli, nalodili se a plujete do neznámé země v této hře, která kombinuje realtime strategii s budováním impéria. Hráči začínají své putování výpravami do Nového světa a hledáním prostoru pro nový národ a říši.

Cestou hráči objevují detailní prostředí ve 4 různých klimatických zónách a soupeří s počítačem řízenými protivníky, včetně interakce s 9 rozdílnými kulturami (Afričané, Aztékové, Indiáni ...). Každá rasa má své zvláštnosti a charakteristiky, včetně toho jak budují království nebo jaké zboží preferuje. Když hráč dosáhne hranice možností a je nemožné uspokojit potřeby populace, stavá se obchod nezbytnou složkou celé hry.

Ekonomický systém záleží na poloze státu a obsahuje různé zboží jako zbraně, nezpracované rudy, oblečení a potraviny, ale i exotické zboží jako je hedvábí nebo koření. Obchod může být provozován různými cestami, včetně snadno prístupneného menu které umožňuje jednat s ostatními rasami. Některé kultury se mohou stát agresivními, což může vést až k potenciálním konfliktům. Během hry proto musí být provedeny různá rozhodnutí a hráč si musí zvolit adekvátní strategii na cestě k vítězství.

Boj v Anno 1503: The New World se odehrává jak na souši, tak i na moři, kde se obchodní flotily musí bránit útokům pirátů. Zcela nový bojový systém umožňuje taktické přípravy a opravdu epické bitvy .

Recenze na Anno 1503: The New World

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.