Anno 2070 (DLC Pack 1-3) PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 211795
UbisoftEN dabing

Anno 2070 (DLC Pack 1-3) [PC DVD]

Děj hry Anno 2070 se odehrává v období blízké budoucnosti, v níž se lidstvo musí vypořádat se změnami klimatu a zvyšujícími se hladinami moří. Důsledkem těchto vlivů se kdysi úrodně země mění v neúrodnou pustinu. Při budování své říše musíte zvládnout nové technologie a vyřešit množství ekologických problémem. Anno 2070 Vám nabízí možnost stát se architekt budoucnosti a vytvořit svět zítřka.

  • Při zachování principů, díky kterým série Anno dosáhla tolik úspěchů, dochází k představení řady nových mechanismů, architektonických skvostů a zcela nových výzev. Navíc máte možnost stavět obrovská města, s velikostí kterých se nemůže měřit nic, co jste dosud v sérii Anno mohli vidět.
  • Svět hry Anno 2070 se vyvíjí v závislosti na stylu a volbách každého z vás. Vaše rozhodnutí mají dopad na životní prostředí, architektonický vzhled Vašeho světa a potřeby Vašeho lidu. Budete přímo pozorovat dopad svých rozhodnutí na správu světových zdrojů.
  • Při budování máte na výběr ze dvou frakcí. Konkrétně se jedná o průmyslovou a efektivní frakci magnátů ao udržitelnější a životní prostředí méně zatěžující frakci ekologů.
  • Kampaň hry pro jednoho hráče nabízí příběhový režim hry pro jednoho hráče se širokou škálou výzev.
  • Známý kontinuální režim nekonečné hry pro jednoho hráče, ve kterém je Vaším cílem vybudovat co největší civilizaci bez jakýchkoli časových omezení.
  • Ve hře Anno 2070 jsou k dispozici inovativní režimy hry online, které Vám umožňují soupeřit s protivníky z celého světa.
  • Nová verze herního enginu vyvinutá speciálně pro Anno 2070 umožňuje představit dech beroucí vizuální zážitek, jaký jste v sérii Anno dosud nemohli vidět.

    Anno 2070-DLC Pack 1-3 obsahuje:
  • Stahovatelný balíček DLC 1-Projekt Eden-2 exkluzivní mise, Balíček Strážce (okamžitý přístup k vynálezu, technologiím a alternativnímu vzhledu Joshe Steens bez nutnosti nejdříve dokončit světovou událost) a sadu architektonických doplňků pro Vaše města.
  • Stahovatelný balíček DLC 2-Velký krach na burze-Obsahuje kompletní obsah balíčku Finanční krize-alternativní podoba centra statistik, dvě exkluzivní mise a několik okrasných bodů, které skvěle doplní vzhled Vašeho města.
  • Stahovatelný balíček DLC 3-Nordamarský konflikt-Zachycuje zostření konfliktu mezi Global Trust a Iniciativou Eden. Dochází ke střetu áujmov a obě strany se snaží získat hráče na svou stranu. Nestranná E. V. E. přichází s návrhem zachovat nestrannost a vycvičit armádu diplomatů, kteří by spor urovnali. Získejte přístup k oběma stranám, nastolte mír mezi těmito neuzmieriteľnými rivaly a využijte nejnovější vojenské technologie-jaderné ponorky.

  • Hra není samostatně funkčním zbožím a vyžaduje základní hru Anno 2070!


    Recenze na Anno 2070 (DLC Pack 1-3)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.