UFO Antologie (Aftermath + Aftershock) PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 7406
CenegaEN dabing

UFO Antologie (Aftermath + Aftershock) [PC DVD]

Balení obsahuje hry UFO: Aftermath a UFO: Aftershock.

UFO: Aftermath
K Zemi přilétá gigantická kosmická loď a dříve než si lidé všimnou nebezpečí vypustí do horních vrstev atmosféry spóry, které se velice rychle množí. Brzy je jich tolik že pokrývají celou oblohu a začínají padat na zem kde zadusí veškerý život. Veškerý? Ne, v podzemních vojenských krytech přežije hrstka šťastlivců a po týdnech, kdy se spóry začínají rozpadat mohou znovu začít budovat co bylo zničeno. Nejdříve však musí zjistit co se vlastně stalo a vypořádat se s horami biomasy a samozřejmě také s vetřelci. A právě proto jste tu Vy.

Hra UFO: Aftermath je již čtvrtým dílem úspěsné strategie UFO: Enemy Unknown z roku 1993. Hráč je postaven do role velitele nevelkého zbytku lidské populace, která byla téměř zničena nečekaným a rychlým útokem z kosmu. UFO: Aftermath kombinuje strategické (stavění základen a výrobu bojových jednotek) a taktické prvky (boj proti mimozemšťanům přímo v terénu).

UFO: Aftershock
UFO: Aftershock je volným pokračováním předchozího dílu UFO: Aftermath. Oproti svého předchůdce má hlubší taktické možnosti, spoustu nových protivníků z řad lidí, vetřelců ale i mutantů. Je pouze na hráči, zda si z nich udělá spojence nebo nepřátele. Z taktické stránky hra nabízí pestrou paletu zbraní, k dispozici jsou i nové přístroje a implantáty. Globální strategie a taktické mise pečlivě namíchané do dokonalé symbiózy, to vše a ještě i množství zábavy nabízí hra UFO: Aftershock .

  • Kombinace globální strategie a jednotlivých taktických misí.
  • Správa strategických zdrojů a základně.
  • Vylepšený systém SAS (Simultánní Akční Systém) a RPG.

  • Recenze na UFO Antologie (Aftermath + Aftershock)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.