Aquanox 1 & 2 Collection PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 204065
JoWooDEN dabing

Aquanox 1 & 2 Collection [PC DVD]

Obsahem kolekce jsou hry Aguanox a Aquanox 2: Revelation .


Aguanox

Vody už nejsou klidné. Podvodní svět prošel radikální změnou - z klidného prostředí se stalo místo nepopsatelného násilí, vraždění a všudypřítomného nebezpečí. Ocitáte se v kůži Elmeralda Flinta, žoldnéře nabízejícího služby svého skazonostného povolání, který se nepřiklání na žádnou z bojujících stran. Vedete skupinu žoldáků, kteří bojují proti šíleným jednotlivcům, mocným armádním jednotkám a proti odporným mořským netvorem.

Aquanox 2: Revelation

Aquanox 2: Revelation je nový příběh podvodního světa Aqua. V roce 2666 mladý pilot nákladních člunů William Drake hledá dobrodružství a tak se vydá prozkoumat podmořskou hladinu.

Vydejte se bojovat na mořské dno, preplávajte podmořskými městy, hledejte tajné úkoly. Stanete se členem žoldnéřské skupiny křižující oceán a jste plný očekávání nových úkolů. Situace ve skupině je však napjatá a tak nikdo nevěří nikomu a každý hledá bohatství ukryté na podmořském dně.

  • Strhující mise nabité akcí a krvavými individuálními a týmových bitvami.
  • Precizně zpracovaná 3D grafika, detailně prokreslený podvodní svět s útesy, spletitými jeskyněmi, nebezpečnými proudy a zářícími podvodnými městy.
  • 34 napínavých misí, které Vám zajistí dlouhé hodiny adrenalinové zábavy.
  • Atmosférický 3D soundtrack.
  • Možnost hrát deathmatch nebo týmové bitvy ve více hráčích po lokální síti nebo po internetu.

  • Recenze na Aquanox 1 & 2 Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.