ArmA 2 CZ PC DVD

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 47255
Bohemia

ArmA 2 CZ [PC DVD]

plnohodnotné pokračování vojenské simulace ArmA: Armed Assault, která se odehrává v současnosti, ve fiktivní postsovětské republice Černarus. Tam jste vysláni coby členové jednotek United States Marine Corps Force Recon, abyste se postarali o stabilizaci situace a zabránili dalším ztrátám na životech civilistů.

Druhý díl stejně jako ten první obsahuje dobře známé vlastnosti, jako je rozlehlý herní svět, extrémně detailní moderní jednotky, zbraně, vozidla či letecké síly. Vedle singleplayeru najdete ve hře i multiplayer s bohatými možnostmi nastavení. Většinu času budete mít po ruce pětičlennou skupinku vojáků, mezi nimiž můžete libovolně přepínat.

Důležitou roli pro americkou námořní pěchotu sehraje AVV (Amphibious Assault Vehicle) a jeho adaptivní schopnosti často využijete. Naopak Rusové dostanou do rukou moderní tanky jako je T-90, méně pancéřovaný, ale pro vodu uzpůsobený BMP-3, osmikolové APC BTR-90 a protiletadlovou Tungusku-M1. Z letectva na americké straně přibude transportní C-130J Super Hercules, útočný F-35 Joint Strike Fighter au Rusů to bude například vrtulník Mil Mi-24, který byl ikonou Operace Flashpoint a zde se vrací.

Recenze na ArmA 2 CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.