Assassins Creed 4: Black Flag Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Assassins Creed 4: Black Flag - PC DVDAssassins Creed 4: Black Flag - PS4Assassins Creed 4: Black Flag - XBOX ONEAssassins Creed 4: Black Flag - XBOX 360
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
Kód produktu: 230724
UbisoftCZ titulky
 
Chceš ušetřit 80 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Doporučené produkty (1)

Assassins Creed 4: Black Flag [PS3]

Píše se rok 1715. Karibiku vládnou piráti, kteří si vytvořili vlastní republiku, která nezná žádný zákon, a ve které korupce, chamtivost a násilí nejsou ničím neznámým.

Mezi těmito vyděděnci žije i mladý bezohledný kapitán Edward Kenway. Svým bojem za slávu si vysloužil úctu i takových legend, jako je Edward"Blackbeard" Thatch. Ten boj ho však zároveň vtáhl do prastaré války mezi Assassin a templáři, války, která může zničit vše, co tito piráti vybudovali.

Vítejte ve zlatém věku pirátství.



  • Staňte se Edwardem Kenwayom, charismatickým, přesto však brutálním pirátským kapitánem, který byl vycvičený Assassin. Edward dokáže snadno měnit mezi skrytou čepelí assassinského řádu a všemi novými zbraněmi, včetně Křesadlová pistolí či dvou šavlí.
  • Prozkoumávejte otevřený svět plný možností . Objevte ten největší a nejrozmanitější Assassins Creed svět , jaký byl kdy vytvořen . Prozkoumejte 50 unikátních míst , od Kingstonu po Nassau , kde můžete prožít život piráta , který zahrnuje vykrádání vraků pod hladinou moře, vraždění templářů v rozvíjejících se městech , lov vzácných zvířat v nezkrotných džunglích , pátrání po pokladech v ztracených ruinách , nebo únik do skrytých zátok .
  • Staňte se tím nejobávanějším pirátem v celém Karibiku ! Velte na své lodi Kavka a donuťte každého, kdo ji byť jen zahlédne , třást se strachem . Plundrujte a drancujte , abyste mohli kavka vylepšit municí a vybavením, které je nutné pro boj s nepřátelskými loděmi . Vylepšení lodě jsou pro Váš postup hrou velmi důležité. Zaútočte na masivní plachetnice a bez ostychu se na ně naloďte , nabírejte námořníků do své posádky a vydejte se na epické a nechvalně proslulé dobrodružství .
  • Zažijte krutou realitu, která se skrývá za představami o pirátech. Ocitnete se při budování republiky na Bahamách mezi legendárními jmény, jako jsou Blackbeard, Calico Jack, nebo Benjamin Hornigold a prožijte skutečně vyhrocené události, které definovaly zlatý věk pirátství.
  • Bojujte proti sobě, nebo spolupracujte se svými přáteli v nelítostné a cenami ověnčené hře pro více hráčů. Vyberte si z rozmanité škály postav a bojujte na smrt v exoticky laděných mapách







  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingHU titulky

    Recenze na Assassins Creed 4: Black Flag

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.