Assassins Creed 4: Black Flag Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Assassins Creed 4: Black Flag - PC DVDAssassins Creed 4: Black Flag - XBOX ONEAssassins Creed 4: Black Flag - PS3Assassins Creed 4: Black Flag - XBOX 360
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 211563
UbisoftEN dabing
 
Chceš ušetřit 50 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 439 Kč

Doporučené produkty (1)

Assassins Creed 4: Black Flag [PS4]

Píše se rok 1715. Karibiku vládnou piráti, kteří si vytvořili vlastní republiku, která nezná žádný zákon av níž korupce, chamtivost a násilí nejsou ničím cizím. Mezi těmito tyrany je i mladý bezohledný kapitán Edward Kenway. Svým bojem za slávu si vysloužil úctu i takových legend, jako je Blackbeard (Edward Thatch). Ten boj ho však zároveň vtáhl do prastaré války mezi Assassin a templáři-války, která může zničit vše, co tito piráti vybudovali.

Vítejte ve zlatém věku pirátství.

Buďte připraveni na neuvěřitelný zážitek, který vaši konzoli či počítač určitě nenechá chladnými, ale oslní vás neuvěřitelnou grafikou, dychvyrážajúcimi efekty a hudebním pozadím, které ještě více zesiluje zážitek ze hry. Připravte se na hodiny strávené ve stavu naprosté euforie s hrou, která vás zcela pohltí. Nabitý schopnostmi konzolí nové generace, poutavou pirátskou hudbou, zkušenostmi z úspěchu série Assassin Creed a perfektním herním zážitkem-toto je Assassins Creed 4.

  • Staňte se Edwardem Kenwayom, charismatickým, přesto však brutálním pirátským kapitánem, který byl vycvičen Assassin. Edward dokáže snadno procházet mezi skrytou čepelí assassinského řádu a všemi novými zbraněmi, včetně Křesadlová pistolí či dvou šavlí.
  • Prozkoumávejte otevřený svět plný možností. Objevujte ten největší a nejrozmanitější svět Assassin Creed, jaký byl kdy vytvořen. Prozkoumejte 50 unikátních míst, od Kingstonu po Nassau, kde můžete prožít život piráta, který zahrnuje: -Vykrádání vraků pod hladinou moře -Vraždění templářů v rozvíjejících se městech -Lov vzácných zvířat v nezkrotných džunglích -Pátrání po pokladech v ztracených ruinách -Únik do skrytých zátok
  • Staňte se tím nejobávanějším pirátem v celém Karibiku! Velte na své lodi Kavka a vrhajte hněv na každého, kdo ji zahlédne. Plundrujte a drancujte, abyste mohli Kavka vylepšit municí a vybavením, které je potřebné pro boj s nepřátelskými loděmi Vylepšení lodě jsou pro Edwardův postup hrou velmi důležité. Zaútočte na masivní plachetnice a bezostychu se na ně naloďte, nabírejte námořníky ke své posádce, a vydejte se na epické a nechvalně proslulé dobrodružství.
  • Zažijte krutou realitu, která se skrývá za představami o pirátech. Ocitnete se při budování republiky na Bahamách mezi legendárními jmény, jako jsou Blackbeard, Calico Jack a Benjamin Hornigold, a prožijte vskutku vyhrocené události, které definovaly zlatý věk pirátství.
  • Zážitek z hry pro více hráčů. Bojujte navzájem nebo spolupracujte se svými přáteli v nelítostně a velmi dobře přijímané hře více hráčů. Vyberte si z rozmanité škály postav a bojujte na smrt v exoticky laděných mapách




  • Recenze na Assassins Creed 4: Black Flag

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.