Assassin’s Creed (The Rebel Collection) Typ konzole:

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 455224
UbisoftCZ titulky

Assassin’s Creed (The Rebel Collection) [NSW]

 

Balení neobsahuje paměťovou kartu a vyžaduje připojení k síti internet, kde si stáhnete hru pomocí kódu, který je součástí balení.

O hře

Zažijte oceněnou franšízu Assassin's Creed kdekoli a kdykoli. Assassin's Creed: The Rebel Collection nabízí dvě akční hry pro jednoho hráče. Staňte se nejobávanějším pirátem v Karibiku ve hře Assassin Creed IV Black Flag a proměňte se v dokonalého lovce vrahů ve hře Assassin Creed Rogue. Tato exkluzivní kompilace obsahuje vylepšené funkce pro systém Nintendo Switch, jako je Handheld Mode, HD Rumble, dotykové rozhraní, optimalizovaný HUD a Motion Control Aiming.

Klíčové vlastnosti

  • Assassin's Creed IV Black Flag
    Vplujte do zlatého věku pirátství, když si piráti založili vlastní republiku bez zákonů. Staňte se Edwardem Kenwayem, nejobávanějším pirátským kapitánem v Karibiku, kterého přitahuje starověká válka mezi asasíny a templáři. Zahrajte si roli ve světoznámých bitvách. Získejte respekt legend jako Blackbeard. Objevte skryté poklady nesčetných vzdálených ostrovů, kde je korupce, chamtivost a krutost běžnou záležitostí.

  • Assassin's Creed Rogue
    Uprostřed chaosu francouzské a indické války pomalý sestup jednoho muže do temnoty navždy formuje budoucnost amerických kolonií. Hrajte jako Shay Patrick Cormac a proměňte se z loajálního člena Bratrstva vrahů na dokonalého lovce vrahů. Vydejte se na nebezpečnou cestu Amerikou a ledově studenými vodami Atlantiku a poprvé v historii franšízy se chopte perspektivy templáře.

Trailer

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na Assassin’s Creed (The Rebel Collection)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.