Assault Suit Leynos PS4

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 359463
RisingEN dabing

Assault Suit Leynos [PS4]


Znovuzrození klasiky-hra Assault Suit Leynos je zpět v HD rozlišení. Připravte se na pořádnou robotické válku v předělané 16-bitové klasice s novým HD vizuálními efekty, která Vám dodá ultimátní zážitek z destrukce vetřelce.

Po šoku ze čtvrté světové války a při zužujících se zásobách se svět nachází v době s nesnadno udržitelným mírem a lidstvo se vydává ke hvězdám. Vytvářejí se kolonie, těží se zásoby a budoucnost se zdá být lepší. Ale když už se zdá, že mír bude realitou, z hlubin vesmíru přichází neznámý nepřítel, který ohrožuje samotnou existenci lidstva. Zastavit je dokáže jen jedna věc: použití jednotky Assault Suit.


  • Svěží kombinace HD vizuálních efektů a zvuku s old-school klasikou přináší milovanou 16-bitovou klasiku, která je připravena pro PS4.
  • Skočte do brnění a zažijte 8 úrovní v side-scrolling akci, která se bude snažit odpálit vetřelce zpět do vesmíru.
  • Vyzbrojte se obrovskou řadou ničivých zbraní, splňte vedlejší mise v každé úrovni a odemkněte je ještě více na další použití.
  • Odemkněte si velké množství herních úprav, které umixujeme s arkádovým herním stylem, nebo můžete zkusit Classic Mode a zjistíte, zda máte na to se stát elitním pilotem Assault Suit.



  • Recenze na Assault Suit Leynos

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.