Assetto Corsa Competizione[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
619 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 409358
505

Assetto Corsa Competizione[PS4]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Assetto Corsa Competizione je úplně nová oficiální GT World Challenge hra pro PS4 a Xbox One. S 24 licencovanými automobily, které můžou závodit na 11 tratích, všechny prevzaté z mistrovství GT3 v závodech Sprint, Endurance a Spa 24 hodin, v single i multiplayerovém režimu. KUNOS Simulazioni je mistrem obnovování autentických závodních simulátorů, které přinášejí nový standard v řízení realizmu s fotorealistickými pověternostními podmínkami, nočními tratěmi a animací pohybu.
  • Závoďte jako skutečný vodič GT World Challenge s možností konfigurace pneumatik, podvozku, nastavení motoru a dalších možností.
  • Nyní s fotorealistickými pověternostními podmínkami a multikanálovým vzorkováním zvuku dostanete autentický zážitek ze závodění GT.
  • Každá stopa je obnovená pomocí technologie laserového skenování, co poskytuje úroveň realizmu, který se předtím v konzolových závodních simulátorech nikdy neobjevil.
  • Zahrňuje nový fair-play systém hodnocení (odměňování slušných hráčů), solidní vytváření výsledků, pravidelné výzvy a real-time online žebříček.
  • Režimy Kariéra, závody šampionů a volná jízda nabízejí kompletní a přizpůsobitelný herní zážitek, který uspokojí všechny typy hráčů, od úplných nováčků až po pokročilé řidiče, kteří se snaží vyzkoušet si to nejlepší. Kompatibilní s celou řadou hardwaru: Od gamepadu po profesionální volanty. Zařaďte se do závodů jako profesionál.
  • Plně animované cut scény vložené do závodů, zastávek v boxech a změny řidiče poskytují skutečně autentický zážitek ze závodů.
    Assetto Corsa Competizione obsahuje:
  • Intercontinental GT Pack - DLC představuje čtyři kultové medzinárodní okruhy ze čtyř různých kontinentů - okruh Kyalami Grand Prix (Jižní Afrika), okruh Suzuka (Japonsko), závodní dráha Laguna Seca (USA) a okruh Mount Panorama (Nový Jižní Wales Austrálie). Hráči, kteří vlastní tyto tratě, rozšíří sérii GT na soutěž Intercontinental GT Challenge od Pirelli a poskytnou náročné zážitky z jízdy pomocí exkluzivního rozložení jemně reprodukovaného technologií Laserscan, co umožňuje extrémní přesnost a detaily reprodukce stopy. Intercontinental GT Pack DLC taktéž přidává více než 45 nových automobilových značek, 30 nových týmů a 50 nových řidičů s úplně novými herními režimy z reálného života Intercontinental GT Challenge poháněného Pirelli. Toto DLC bude k dispozici koncem tohoto léta.
  • GT4 Pack - DLC, které bude k dispozici toto léto +10 nových vozidel GT4.
  • British Pack - DLC, které nabídne 3 nové ikonické okruhy, které doplňují 7-traťový kalendář britského šampionátu GT a bude dostupný tuto zimu.

    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Recenze na Assetto Corsa Competizione[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.